Ervaringen van klanten van De Hypotheker

Als je een huis gaat kopen, dan wil je het beste hypotheekadvies ontvangen. En wie kan daar beter over oordelen dan onze eigen klanten? Op deze pagina vind je de recensies van onze klanten over De Hypotheker.

De Hypotheker Caha Shoot 36

9,7

op basis van 31.277 beoordelingen op Advieskeuze.nl

check

97% beveelt De Hypotheker aan

check

Altijd onafhankelijk

check

1 miljoen klanten gingen je voor

Onze review partners

Wij verzamelen reviews via Google, Klantenvertellen en Advieskeuze. Op deze pagina kun je de reviews van Advieskeuze (ruim 30.000) en Klantenvertellen (ruim 7000) teruglezen. Gebruik de filters om de ervaringen van klanten van de vestiging bij jou in de buurt te bekijken. 

Advieskeuze.nl
Klantenvertellen.nl
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

16 apr. 2024

Naam

V

Goed advies en snelle handeling ook voor de backoffice een dikke 10

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

16 apr. 2024

Naam

V
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

16 apr. 2024

Naam

Peter

Geen nonsens, openhartig en deskundig advies in een ontspannen sfeer

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

16 apr. 2024

Naam

Peter
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

16 apr. 2024

Naam

Arjen

Vriendelijk. Denkt actief met je mee. Korte lijntjes, vlotte communicatie. Gewoon heel prettig in de omgang. Gevoel voor humor wordt ook gewaardeerd.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

16 apr. 2024

Naam

Arjen
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

16 apr. 2024

Naam

Laura

Goed advies gekregen voor mijn eerste hypotheek. Theo was goed bereikbaar bij vragen en alles was snel geregeld.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

16 apr. 2024

Naam

Laura
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

16 apr. 2024

Naam

MCMV

In goed gesprek heeft hij een goed beeld gekregen van mijn doel en wensen. Hij heeft een passende en creatieve invulling gegeven die verder ging dan uitsluitend een hypotheek advies; hij heeft de rente van de oude hypotheek gebruikt in de nieuwe hypotheek en daarbij financiële adviezen gegeven voor de komende periode.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

16 apr. 2024

Naam

MCMV
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

16 apr. 2024

Naam

S.

Edwin heeft ons geweldig begeleid met het aanvragen van een hypotheek. We konden al onze vragen aan hem stellen en zorgde ervoor dat wij precies wisten hoe de vork in de steel zat. Daarnaast was het ook bijzonder prettig dat we het kantoor konden bellen als er onduidelijkheden of ontwikkelingen gaande waren. Wij zouden het zeker aanraden om hier langs te gaan.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

16 apr. 2024

Naam

S.
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

15 apr. 2024

Naam

Patrick

Altijd hele fijne gesprekken en alles goed en duidelijk uitgelegd. Echt een topper!!

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

15 apr. 2024

Naam

Patrick
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

15 apr. 2024

Naam

Reiner

Prima uitleg van de hypotheek en de voorwaarden, goed bereikbaar voor vragen.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

15 apr. 2024

Naam

Reiner