Ervaringen van klanten van De Hypotheker

Als je een huis gaat kopen, dan wil je het beste hypotheekadvies ontvangen. En wie kan daar beter over oordelen dan onze eigen klanten? Op deze pagina vind je de recensies van onze klanten over De Hypotheker.

De Hypotheker Caha Shoot 36

9,7

op basis van 31.277 beoordelingen op Advieskeuze.nl

check

97% beveelt De Hypotheker aan

check

Altijd onafhankelijk

check

1 miljoen klanten gingen je voor

Onze review partners

Wij verzamelen reviews via Google, Klantenvertellen en Advieskeuze. Op deze pagina kun je de reviews van Advieskeuze (ruim 30.000) en Klantenvertellen (ruim 7000) teruglezen. Gebruik de filters om de ervaringen van klanten van de vestiging bij jou in de buurt te bekijken. 

Advieskeuze.nl
Klantenvertellen.nl
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

15 apr. 2024

Naam

Janette

We hebben van het begin af aan een heel goed gevoel gehad bij Christian Uil.Hij reageerde heel snel en had altijd een antwoord op onze vragen. Hij heeft ons heel erg geholpen op onze weg om een huis te kopen.Ik kan wel zeggen dat we dank zij hem,het huis ook hebben gekregen.Hij gaf ons ook informatie en antwoorden op vragen die niks met een hypotheek te maken hebben. We konden altijd bij hem terecht en als hij iets niet wist,zocht hij het uit en de volgende dag kwam meteen een mail met een antwoord.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

15 apr. 2024

Naam

Janette
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

15 apr. 2024

Naam

C. Verheezen

Accuraat, geduldig, eerlijk en duidelijk in uitleg

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

15 apr. 2024

Naam

C. Verheezen
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

15 apr. 2024

Naam

Simone

Heel goed geholpen bij het afsluiten van een tweede hypotheek ivm renovatie en verduurzaming van de woning - duidelijke uitleg en goed advies. Het contact verliep heel vriendelijk en vlotjes. Ben zeer tevreden!

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

15 apr. 2024

Naam

Simone
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

15 apr. 2024

Naam

Jeske

In Maart langs geweest voor een hypotheek gesprek. Zij stonden mij meteen netjes en goed te woord. Erg goede en betrouwbare hulp. Ik ben erg tevreden over de werkzaamheden en de bijkomende hulp. Ik raad de Hypotheker in Oosterhout zeker voor iedereen aan!

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

15 apr. 2024

Naam

Jeske
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

15 apr. 2024

Naam

Anke

Christiaan, vertelt in een duidelijk verhaal wat de mogelijkheden zijn n.a.v. de vraag waarmee je binnenkomt. Een voor leek lastige materie wordt hierdoor opeens begrijpelijk. Christiaan heeft ons al meerdere malen naar volle tevredenheid geholpen.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

15 apr. 2024

Naam

Anke
10

Review afkomstig van

klantenvertellen.nl

Datum

15 apr. 2024

Naam

Anieke

De Hypotheker heeft ons heel goed geholpen en begeleid in het koopproces van onze woning.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

15 apr. 2024

Naam

Anieke
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

15 apr. 2024

Naam

Tom

Goed, snel en professioneel geholpen. Er was snel reactie op vragen en een duidelijke afstemming van afspraken en wensen.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

15 apr. 2024

Naam

Tom
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

15 apr. 2024

Naam

JAH

Zeer duidelijke uitleg omtrent mijn financiele mogelijkheden en ging op iedere vraag goed in. Samenwerking met Edwin was erg goed.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

15 apr. 2024

Naam

JAH