Ervaringen van klanten van De Hypotheker

Als je een huis gaat kopen, dan wil je het beste hypotheekadvies ontvangen. En wie kan daar beter over oordelen dan onze eigen klanten? Op deze pagina vind je de recensies van onze klanten over De Hypotheker.

De Hypotheker Caha Shoot 36

9,7

op basis van 30.902 beoordelingen op Advieskeuze.nl

check

97% beveelt De Hypotheker aan

check

Altijd onafhankelijk

check

1 miljoen klanten gingen je voor

Onze review partners

Wij verzamelen reviews via Google, Klantenvertellen en Advieskeuze. Op deze pagina kun je de reviews van Advieskeuze (ruim 30.000) en Klantenvertellen (ruim 7000) teruglezen. Gebruik de filters om de ervaringen van klanten van de vestiging bij jou in de buurt te bekijken. 

Advieskeuze.nl
Klantenvertellen.nl
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

18 feb. 2024

Naam

Nick

We zijn sinds ons eerste kennismakingsgesprek zeer professioneel geholpen in de keuze voor de juiste hypotheek voor ons eerste koophuis. Ik zou de Hypotheker Rotterdam Goudsesingel zeker aanbevelen bij aankoop van je eerste huis.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

18 feb. 2024

Naam

Nick
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

18 feb. 2024

Naam

Matthijs

Van begin tot eind goede begeleiding bij de hypotheek!

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

18 feb. 2024

Naam

Matthijs
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

18 feb. 2024

Naam

Jouke

Een Hypotheekadviseur met veel kennis van zaken maar ook eerlijk naar de mogelijkheden. Kantoor tijden kent hij niet en geen vraag was hem te gek. Wij werden altijd netjes mee genomen in de communicatie en de mogelijkheden. Wij verkochten eerst om vervolgens te kopen wat voor aardig wat stress zorgde maar hierin was altijd begrip adequaat handelen van Arnold. Wij hebben dit als uitermate prettig ervaren. En zullen hem zeker aanprijzen in onze kennissenkring.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

18 feb. 2024

Naam

Jouke
10

Review afkomstig van

klantenvertellen.nl

Datum

18 feb. 2024

Naam

Jimy Gallego

Patrick gaaf ons hele goede adviezen om een niuew huis te kopen en hielp ons verder met het hele proces.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

18 feb. 2024

Naam

Jimy Gallego
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

18 feb. 2024

Naam

Mauro

Thanks to his deep knowledge of the topic, Jorien followed me at every stage of the mortgage definition and suggested the amount, timing and cheapest provider. Speaking and listening to his helpful recommendations has always been a pleasure. In the last steps before the issue, I had the pleasure of meeting Karin, equally kind and prepared, who rejoiced with me for her final delivery. My experience of the service provided by De Hypotheker The Hague was more than positive and if you need it, they will get you the best mortgage possible, Thank you, Jorien and Karin

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

18 feb. 2024

Naam

Mauro
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

16 feb. 2024

Naam

Erik

Heel prettig en kundig geholpen. Er werd goed meegedacht en heel snel en soepel gecommuniceerd. We zijn zeer tevreden.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

16 feb. 2024

Naam

Erik
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

16 feb. 2024

Naam

Noa

Mike heeft ons super goed geholpen in het hele traject totdat onze hypotheek rond was. Korte lijntjes en snelle reactie wordt op prijs gesteld. Al met al goede service. Bedankt!

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

16 feb. 2024

Naam

Noa
10

Review afkomstig van

klantenvertellen.nl

Datum

16 feb. 2024

Naam

Ricardo

Op aanraden van m’n ouders en de rest van de familie ben ik bij Petra terecht gekomen. Ze heeft me goed geholpen om mijn 1e huis voor elkaar te krijgen. Ze is heel sterk in communiceren en zoekt/denkt mee om de juiste keuze te kiezen ! Hiervoor ben ik Petra enorm dankbaar :)!

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

16 feb. 2024

Naam

Ricardo