Ervaringen van klanten van De Hypotheker

Als je een huis gaat kopen, dan wil je het beste hypotheekadvies ontvangen. En wie kan daar beter over oordelen dan onze eigen klanten? Op deze pagina vind je de recensies van onze klanten over De Hypotheker.

De Hypotheker Caha Shoot 36

9,7

op basis van 31.748 beoordelingen op Advieskeuze.nl

check

97% beveelt De Hypotheker aan

check

Altijd onafhankelijk

check

1 miljoen klanten gingen je voor

Onze review partners

Wij verzamelen reviews via Google, Klantenvertellen en Advieskeuze. Op deze pagina kun je de reviews van Advieskeuze (ruim 30.000) en Klantenvertellen (ruim 7000) teruglezen. Gebruik de filters om de ervaringen van klanten van de vestiging bij jou in de buurt te bekijken. 

Advieskeuze.nl
Klantenvertellen.nl
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

24 jun. 2024

Naam

Max

Alles werd duidelijk uitgelegd. Hierdoor kreeg ik vertrouwen.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

24 jun. 2024

Naam

Max
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

24 jun. 2024

Naam

E & F

Paul is een zeer vriendelijke en professionele man. Hij wist al onze vragen te beantwoorden en wij zijn erg tevreden over zijn begeleiding en adviezen. Hij is altijd bereikbaar en reageert snel op vragen via de mail. Heel erg bedankt Paul!

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

24 jun. 2024

Naam

E & F
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

24 jun. 2024

Naam

Joop & Ricky Koch

Als u een empatische begeleiding zoekt bij het verkrijgen van een overbruggingshypotheek dan bevelen wij "De Hypotheker Oosterhout" o.l.v. de heer Henk Nuiten van harte aan. Meedenken en herhaaldelijk duidelijke uitleg siert de man en zijn assistente Ursela Brok. Beiden zijn onder kantoortijd altijd spontaan bereikbaar. Snelle afhandeling van lopende zaken geven een gevoel van vertrouwen.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

24 jun. 2024

Naam

Joop & Ricky Koch
10

Review afkomstig van

klantenvertellen.nl

Datum

24 jun. 2024

Naam

Patrick

Uitstekende ervaring. Van begin tot het einde fantastisch geholpen met directe communicatie. En fijne overzichten van status wat betreft aan te leveren documentatie.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

24 jun. 2024

Naam

Patrick
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

24 jun. 2024

Naam

Johan

De samenwerking met Jeannine was erg prettig. Jeannine heeft ons op vakkundige wijze verlost van onze vorige hypotheekverstrekker.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

24 jun. 2024

Naam

Johan
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

24 jun. 2024

Naam

Linda

Heel fijn team zit hier in Zwijndrecht! Michal en Alexandra zijn toppers! Pakken alles zorgvuldig en snel op en communiceren er goed met de klant.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

24 jun. 2024

Naam

Linda
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

24 jun. 2024

Naam

ST

Enorm goed geholpen om op korte termijn een nieuwe hypotheek af te sluiten voor ons nieuwe huis.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

24 jun. 2024

Naam

ST
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

23 jun. 2024

Naam

Anoniem

Evelyne heeft ons goed en duidelijk advies gegeven bij het aankopen van onze woning. Dankzij haar tips hebben wij een onderscheidend bod kunnen doen.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

23 jun. 2024

Naam

Anoniem