Ervaringen van klanten van De Hypotheker

Als je een huis gaat kopen, dan wil je het beste hypotheekadvies ontvangen. En wie kan daar beter over oordelen dan onze eigen klanten? Op deze pagina vind je de recensies van onze klanten over De Hypotheker.

De Hypotheker Caha Shoot 36

9,7

op basis van 31.710 beoordelingen op Advieskeuze.nl

check

97% beveelt De Hypotheker aan

check

Altijd onafhankelijk

check

1 miljoen klanten gingen je voor

Onze review partners

Wij verzamelen reviews via Google, Klantenvertellen en Advieskeuze. Op deze pagina kun je de reviews van Advieskeuze (ruim 30.000) en Klantenvertellen (ruim 7000) teruglezen. Gebruik de filters om de ervaringen van klanten van de vestiging bij jou in de buurt te bekijken. 

Advieskeuze.nl
Klantenvertellen.nl
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

18 jun. 2024

Naam

E.H.

Wij zijn erg goed geholpen door Ires bij de aankoop van onze eerste woning. Alle vragen en onduidelijkheden worden goed behandeld. In het gehele proces zijn wij goed begeleid, dit werd stap voor stap gedaan.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

18 jun. 2024

Naam

E.H.
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

18 jun. 2024

Naam

Eric

Deskundig financieel advies, ook begrijpelijk voor mensen die er niet dagelijks mee te maken hebben

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

18 jun. 2024

Naam

Eric
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

18 jun. 2024

Naam

Cas

Op een correcte, fijne en duidelijke manier geholpen. Persoonlijke benadering, behulpzaam en snel!

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

18 jun. 2024

Naam

Cas
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

18 jun. 2024

Naam

Hanneke

Fijne man om mee te praten. Duidelijk in verhaal. Kundig in advies geven. En soms of topic even gezellig kletsen.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

18 jun. 2024

Naam

Hanneke
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

18 jun. 2024

Naam

Fam. Groot

Wij zijn erg goed voorgelicht en er werd goed mee gedacht met onze situatie

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

18 jun. 2024

Naam

Fam. Groot
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

18 jun. 2024

Naam

Henk

Heldere toelichting gekregen op te maken keuzes en deskundig advies bij het verkrijgen van een overbruggingshypotheek.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

18 jun. 2024

Naam

Henk
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

17 jun. 2024

Naam

MP

Sabine is zeer prettig in de omgang en geeft heldere adviezen. Lekker concreet en to de point. Binnen no-time was alles geregeld.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

17 jun. 2024

Naam

MP
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

17 jun. 2024

Naam

Grace Ng

Voor iemand die zelf in de banking-industrie werkt op het gebied van woon-hypotheken kan ik zeggen dat ik zeer tevreden ben over de hulp die ik heb gekregen van Frans Quant. Hij was altijd goed bereikbaar en nam de tijd om mijn vragen te beantwoorden. Zijn uitleg was helder en begrijpelijk, en hij luisterde goed naar mijn behoeften als klant. Bovendien waardeerde ik dat hij verschillende scenario's met me heeft doorgenomen, zodat ik een weloverwegen beslissing kon nemen. Door in zee te gaan met Frans, scheelde het mij veel tijd en stress: er komt namelijk veel papierwerk bij kijken. Frans en zijn team stonden altijd voor mij klaar. De snelheid, efficiency en effectiveit was elke stuiver waard. Kortom, een uitstekende ervaring.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

17 jun. 2024

Naam

Grace Ng