Ervaringen van klanten van De Hypotheker

Als je een huis gaat kopen, dan wil je het beste hypotheekadvies ontvangen. En wie kan daar beter over oordelen dan onze eigen klanten? Op deze pagina vind je de recensies van onze klanten over De Hypotheker.

De Hypotheker Caha Shoot 36

9,7

op basis van 30.925 beoordelingen op Advieskeuze.nl

check

97% beveelt De Hypotheker aan

check

Altijd onafhankelijk

check

1 miljoen klanten gingen je voor

Onze review partners

Wij verzamelen reviews via Google, Klantenvertellen en Advieskeuze. Op deze pagina kun je de reviews van Advieskeuze (ruim 30.000) en Klantenvertellen (ruim 7000) teruglezen. Gebruik de filters om de ervaringen van klanten van de vestiging bij jou in de buurt te bekijken. 

Advieskeuze.nl
Klantenvertellen.nl
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

22 feb. 2024

Naam

Anoniem

We zijn echt super goed geholpen en met name de communicatie waren we enorm tevreden over! De collega’s van de Hypotheker Dukenburg hebben zich volledig ingezet en gezorgd voor een precieze en snelle afhandeling. Als we nog een hypotheekadvies nodig hebben gaan we zeker terug! Een aanrader!

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

22 feb. 2024

Naam

Anoniem
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

21 feb. 2024

Naam

Arnold

Spontane man en goed voor zijn klanten. Het team zet zich in voor een soepele overdracht. En nemen contact met je op als er iets niet oké is. Snelle service. Aanbeveling waard naar anderen klanten

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

21 feb. 2024

Naam

Arnold
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

21 feb. 2024

Naam

Ingmar

Prettig contact gehad en een goede begeleiding in het traject. Zeker een aanrader!

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

21 feb. 2024

Naam

Ingmar
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

21 feb. 2024

Naam

Gertjan

Kort en bondig helder advies. Heldere en overzichtelijke communicatie van de voortgang in het proces via klantportal. Altijd snel reactie ontvangen en dat is fijn in een spannend proces waar tijd een belangrijke factor is.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

21 feb. 2024

Naam

Gertjan
8

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

21 feb. 2024

Naam

Jan

Datum

21 feb. 2024

Naam

Jan
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

21 feb. 2024

Naam

Eugene B.

Duidelijke uitleg in begrijpelijke taal Geduldig Meedenken

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

21 feb. 2024

Naam

Eugene B.
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

21 feb. 2024

Naam

R.

Richard straalt rust, expertise en empathie uit. Hij geeft goed advies, vraagt door en is zeer goed bereikbaar en benaderbaar. Een ideale partner in dit voor mij onbekende landschap van hypotheken bij koop van een huis. Ik had hem al gecomplimenteerd voor zijn werkwijze en expertise voordat ik kennis had van deze enquête.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

21 feb. 2024

Naam

R.
10

Review afkomstig van

klantenvertellen.nl

Datum

21 feb. 2024

Naam

Jefta Hakvoort

We zijn enorm fijn begeleid in het aankoopproces van onze nieuwe woning.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

21 feb. 2024

Naam

Jefta Hakvoort