Ervaringen van klanten van De Hypotheker

Als je een huis gaat kopen, dan wil je het beste hypotheekadvies ontvangen. En wie kan daar beter over oordelen dan onze eigen klanten? Op deze pagina vind je de recensies van onze klanten over De Hypotheker.

De Hypotheker Caha Shoot 36

9,7

op basis van 31.277 beoordelingen op Advieskeuze.nl

check

97% beveelt De Hypotheker aan

check

Altijd onafhankelijk

check

1 miljoen klanten gingen je voor

Onze review partners

Wij verzamelen reviews via Google, Klantenvertellen en Advieskeuze. Op deze pagina kun je de reviews van Advieskeuze (ruim 30.000) en Klantenvertellen (ruim 7000) teruglezen. Gebruik de filters om de ervaringen van klanten van de vestiging bij jou in de buurt te bekijken. 

Advieskeuze.nl
Klantenvertellen.nl
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

16 apr. 2024

Naam

Karin

We zijn goed, snel en gedegen geholpen. Dankjewel Fulco en Nikki!

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

16 apr. 2024

Naam

Karin
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

16 apr. 2024

Naam

Bart

Dick geeft een duidelijke voorlichting ook denkt hij goed mee met jouw situatie. Samen met de andere medewerkers van de Hypotheker in Voorhout zetten ze de klant op één. Dit onder andere door vlot contact en als het moet mailen of telefoneren ze nog op hun vrije middag.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

16 apr. 2024

Naam

Bart
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

16 apr. 2024

Naam

José Cardó Baas

Harold is zeer kundig, benoemd alle mogelijkheden en luistert goed naar je eigen wensen en situatie. Afspraken maken en communicatie door middel van e-mail en telefoon verloopt soepel, zo blijft de vaart erin. Manier van werken met de online portals werkt zeer prettig, je ziet precies wat er van je gevraagd wordt en hoever je zelf bent met uploaden van documenten e.d. Dit was niet mijn eerste keer dat ik bij dit kantoor, en Harold, terechtkwam. Betekent voor mij dat zij hun hoge standaard vasthouden, een echte aanrader!

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

16 apr. 2024

Naam

José Cardó Baas
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

16 apr. 2024

Naam

Abazovic

Mevrouw Dewaide weet hoe zij haar job op een professionele manier weet uit te voeren dit is gegarandeerd een aanrader Dankjewel Imke

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

16 apr. 2024

Naam

Abazovic
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

16 apr. 2024

Naam

Raquel V.

Vriendelijk, behulpzaam, denkt met je mee en bij vragen kun je altijd bij hem terecht. Ik ben zeer goed geholpen door Peter en heb mooi op tijd alles geregeld nu, top!

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

16 apr. 2024

Naam

Raquel V.
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

16 apr. 2024

Naam

E. Steijaert

Goede informatie over het proces, de mogelijke oplossingen, een goed advies en een snel afgehandelde hypotheek. Het klantportaal werkt echt goed, alles overzichtelijk bij elkaar en gebruiksvriendelijk.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

16 apr. 2024

Naam

E. Steijaert
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

16 apr. 2024

Naam

Jos V.

Vriendelijk met heldere uitleg over alle mogelijkheden. Luisterde goed naar onze wensen en maakte maatwerk. Korte communicatielijnen en de verdere afwikkeling van de financiering verliep snel. Zeker aan te bevelen.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

16 apr. 2024

Naam

Jos V.
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

16 apr. 2024

Naam

Nathalie

Barry heeft ons goed geholpen tijdens de aankoop van ons eerste huis. Duidelijke uitleg en goede snelle opvolging op vragen die we tussendoor hebben gesteld.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

16 apr. 2024

Naam

Nathalie