Ervaringen van klanten van De Hypotheker

Als je een huis gaat kopen, dan wil je het beste hypotheekadvies ontvangen. En wie kan daar beter over oordelen dan onze eigen klanten? Op deze pagina vind je de recensies van onze klanten over De Hypotheker.

De Hypotheker Caha Shoot 36

9,7

op basis van 31.541 beoordelingen op Advieskeuze.nl

check

97% beveelt De Hypotheker aan

check

Altijd onafhankelijk

check

1 miljoen klanten gingen je voor

Onze review partners

Wij verzamelen reviews via Google, Klantenvertellen en Advieskeuze. Op deze pagina kun je de reviews van Advieskeuze (ruim 30.000) en Klantenvertellen (ruim 7000) teruglezen. Gebruik de filters om de ervaringen van klanten van de vestiging bij jou in de buurt te bekijken. 

Advieskeuze.nl
Klantenvertellen.nl
8

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

19 sep. 2011

Naam

Anoniem

Uitstekend Zeer goed en deskundig advies waarbij alle mogelijkheden goed zijn uitgezocht en toegespitst op de persoonlijke situatie. Bron: extern

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

19 sep. 2011

Naam

Anoniem
8

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

15 sep. 2011

Naam

Anoniem

Was een zeer goed en gedegen advies Ik vond het een prettig gesprek, er werd tijd voor me genomen. Ik had niet het idee dat ik er een van de zovelen was. Daarbij vond ik het een zeer goed en gedegen advies. Bron: extern

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

15 sep. 2011

Naam

Anoniem
8

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

11 sep. 2011

Naam

Anoniem

Zie onder. Gebruikt begrijpelijke taal.Heeft alle tijd voor je bij de uitleg van de papieren.Is vriendelijk. Bron: extern

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

11 sep. 2011

Naam

Anoniem
8

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

10 sep. 2011

Naam

Anoniem

gewoon goed goede service, lekkere koffie, aardige man, afspraken nakomen, goed advies, en ga zo maar door, zit ik inmiddels aan de 50 tekens......... Bron: extern

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

10 sep. 2011

Naam

Anoniem
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

8 sep. 2011

Naam

Anoniem

Goed advies en absoluut de beste aanbieding ***** heeft goed rondgekeken naar de verschillende opties voor oversluiten, de beste aanbieding gevonden met de hoogst mogelijke kortingen, mij goed op de hoogte gehouden en transparant geweest over de kosten voor de Hypotheker zelf. Hij heeft ook voor een goede taxateur gezorgd. Heel erg blij met zijn advies en hulp, heb door hem veel geld bespaard! Bron: extern

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

8 sep. 2011

Naam

Anoniem
8

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

4 sep. 2011

Naam

Anoniem

Kennis van zaken ***** spiegelt zich prima aan de klant, goed aanpassingsvermogen dus. Goede kennis van zaken en goed inschattingsvermogen qua verloop van rentepercentage (hij verwachtte nog een lichte daling en die kwam er). Legt zaken goed uit, tempo kan soms iets lager. Bron: extern

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

4 sep. 2011

Naam

Anoniem
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

1 sep. 2011

Naam

Anoniem

Goede service, alle tijd, relaxte sfeer ***** is een rustige man, die alles heel duidelijk uitlegt op een manier die voor iedereen te begrijpen is. Heeft alle tijd voor je en beantwoord alle vragen die je hebt op een goede manier. Komt zelf met iedeetjes en dwingt je tot niets. Klant beslist. Bron: extern

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

1 sep. 2011

Naam

Anoniem
8

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

31 aug. 2011

Naam

Anoniem

Zeer deskundig advies, prettige gesprekspartner. ***** heeft alles in het werk gesteld om de hypotheek voor elkaar te krijgen, meer dan ik van een hypotheker had verwacht. Bron: extern

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

31 aug. 2011

Naam

Anoniem