Ervaringen van klanten van De Hypotheker

Als je een huis gaat kopen, dan wil je het beste hypotheekadvies ontvangen. En wie kan daar beter over oordelen dan onze eigen klanten? Op deze pagina vind je de recensies van onze klanten over De Hypotheker.

De Hypotheker Caha Shoot 36

9,7

op basis van 31.277 beoordelingen op Advieskeuze.nl

check

97% beveelt De Hypotheker aan

check

Altijd onafhankelijk

check

1 miljoen klanten gingen je voor

Onze review partners

Wij verzamelen reviews via Google, Klantenvertellen en Advieskeuze. Op deze pagina kun je de reviews van Advieskeuze (ruim 30.000) en Klantenvertellen (ruim 7000) teruglezen. Gebruik de filters om de ervaringen van klanten van de vestiging bij jou in de buurt te bekijken. 

Advieskeuze.nl
Klantenvertellen.nl
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

15 apr. 2024

Naam

Esther

Heel goed advies en heldere uitleg, zeer tevreden.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

15 apr. 2024

Naam

Esther
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

15 apr. 2024

Naam

R. Groeneveld

In het eerste gesprek werd heel duidelijk de voordelen bij mijn hypotheek verstrekker te blijven. Maar ook de nadelen, deze waren direct reden om over te stappen naar een nieuwe hypotheek verstrekker. Er kwam een voorstel welke direct veel voordelen gaf! Alle vragen werden direct beantwoord welke ons duidelijkheid gaf en, wat ontspannen werkte bij deze lastige en ingewikkelde keuze. Erna werd alle hulp geboden om te ont zorgen, ook door het personeel van De Hypotheker, TOPPERS! Ook verzekeringen werd in geholpen, zo nodig aangepast. Alles ging makkelijk door alle duidelijkheid die De Hypotheker gaven. Heel erg fijn in een hele spannende tijd waar je een ander huis koopt, maar ook je oude huis verkoopt. Met grote, en dankbare groet aan De Hypotheker!

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

15 apr. 2024

Naam

R. Groeneveld
8

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

15 apr. 2024

Naam

Robin

Zeer vriendelijke en rustige man. Nam de tijd om alles uit te leggen als ik vragen had. Verder keurig de afspraken nagekomen.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

15 apr. 2024

Naam

Robin
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

15 apr. 2024

Naam

Dirk

Vriendelijk personeel, duidelijke uitleg, helderheid over kosten, goede referenties naar aankoopmakelaar en notaris.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

15 apr. 2024

Naam

Dirk
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

15 apr. 2024

Naam

CJ

Vriendelijk, professioneel en goede snelle service !

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

15 apr. 2024

Naam

CJ
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

14 apr. 2024

Naam

R&MdG

Wij hebben een jarenlange zoektocht achter de rug, om ons droomhuis te vinden. Gedurende deze periode hebben zowel Peter als Jessica ons geadviseerd, al onze vragen beantwoord en begeleid in een goede harmonie. Het contact met hen was heel professioneel, maar ook erg betrokken. Wij kijken terug op een hele fijne samenwerking.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

14 apr. 2024

Naam

R&MdG
10

Review afkomstig van

klantenvertellen.nl

Datum

13 apr. 2024

Naam

Eric Klein Horsman

Het hele traject nemen ze de tijd voor een duidelijke uitleg en denken mee watvde beste route is.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

13 apr. 2024

Naam

Eric Klein Horsman
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

13 apr. 2024

Naam

Marco

Eerlijk, vriendelijk en deskundig. Jurrien weet waar hij het over heeft en neemt je stap voor stap mee in het proces. Hij is ook geduldig en heeft alle tijd om vragen te beantwoorden. Jurrien is een fijne sparringpartner en dat geeft ons vertrouwen dat we de juiste keuzes maken.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

13 apr. 2024

Naam

Marco