Ervaringen van klanten van De Hypotheker

Als je een huis gaat kopen, dan wil je het beste hypotheekadvies ontvangen. En wie kan daar beter over oordelen dan onze eigen klanten? Op deze pagina vind je de recensies van onze klanten over De Hypotheker.

De Hypotheker Caha Shoot 36

9,7

op basis van 31.541 beoordelingen op Advieskeuze.nl

check

97% beveelt De Hypotheker aan

check

Altijd onafhankelijk

check

1 miljoen klanten gingen je voor

Onze review partners

Wij verzamelen reviews via Google, Klantenvertellen en Advieskeuze. Op deze pagina kun je de reviews van Advieskeuze (ruim 30.000) en Klantenvertellen (ruim 7000) teruglezen. Gebruik de filters om de ervaringen van klanten van de vestiging bij jou in de buurt te bekijken. 

Advieskeuze.nl
Klantenvertellen.nl
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

21 mei 2024

Naam

Anoniem

Prettig gesprek, duidelijk advies en behulpzaam in het gehele traject van advies tot financiële afronding.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

21 mei 2024

Naam

Anoniem
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

21 mei 2024

Naam

Henri en Ria

wij zijn zeer tevreden over het hypotheek advies en de hulp en ondersteuning tijdens het gehele traject.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

21 mei 2024

Naam

Henri en Ria
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

21 mei 2024

Naam

HAM van Bottenburg

Kundig en kwalitatief advies op maat van alle medewerkers waar we mee van doen gehad hebben. Zeker een aanrader!

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

21 mei 2024

Naam

HAM van Bottenburg
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

21 mei 2024

Naam

anoniem

Delano Bagmeijer is professional, patient and he provided a good explanation of all the options. He guided us through all the steps and was always available to answer all different questions.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

21 mei 2024

Naam

anoniem
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

21 mei 2024

Naam

anoniem

Dhr. Veenstra heeft ons goed geholpen met het krijgen van een hypotheek. Duidelijk wat wij aan moesten leveren aanleveren. En transparante communicatie tijdens het proces.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

21 mei 2024

Naam

anoniem
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

21 mei 2024

Naam

Nichervan

"Mijn ervaring met Mijn Hypotheker was uitstekend. Vanaf het eerste contactmoment tot aan de afronding van mijn hypotheekaanvraag werd ik professioneel en vriendelijk geholpen. De adviseurs waren deskundig en namen de tijd om al mijn vragen te beantwoorden en mijn financiële situatie grondig te analyseren. Ze boden op maat gemaakte oplossingen en gaven helder advies over welke hypotheek het beste bij mijn situatie paste. De communicatie verliep soepel en transparant, waardoor ik me tijdens het hele proces gerustgesteld voelde. Ik kan Mijn Hypotheker dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar betrouwbaar en persoonlijk hypotheekadvies."

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

21 mei 2024

Naam

Nichervan
8

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

21 mei 2024

Naam

Jan Willem

Prima en snel contact. Qua systeem: heel vervelend dat ik als klant (door mij) aangeleverde documenten niet kan inzien. Bijvoorbeeld 'concept opdrachtovereenkomst verkoop huidige woning' (kan ik niet vinden) en Informatieformulier 'Wat gaat er gebeuren met de overwaarde'. Ik kan niet achterhalen wat daar is ingevuld.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

21 mei 2024

Naam

Jan Willem
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

21 mei 2024

Naam

DdC

Een zeer kundige vrouw die weet waar ze het over heeft. Ze heeft uitstekende (snelle) service gegeven.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

21 mei 2024

Naam

DdC