Ervaringen van klanten van De Hypotheker

Als je een huis gaat kopen, dan wil je het beste hypotheekadvies ontvangen. En wie kan daar beter over oordelen dan onze eigen klanten? Op deze pagina vind je de recensies van onze klanten over De Hypotheker.

De Hypotheker Caha Shoot 36

9,7

op basis van 31.541 beoordelingen op Advieskeuze.nl

check

97% beveelt De Hypotheker aan

check

Altijd onafhankelijk

check

1 miljoen klanten gingen je voor

Onze review partners

Wij verzamelen reviews via Google, Klantenvertellen en Advieskeuze. Op deze pagina kun je de reviews van Advieskeuze (ruim 30.000) en Klantenvertellen (ruim 7000) teruglezen. Gebruik de filters om de ervaringen van klanten van de vestiging bij jou in de buurt te bekijken. 

Advieskeuze.nl
Klantenvertellen.nl
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

17 mei 2024

Naam

Kim

Zeer behulpzaam en erg vriendelijk contact, ook wanneer ik er vrij weinig van snapte werd ik altijd snel, netjes en uitgebreid geholpen.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

17 mei 2024

Naam

Kim
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

17 mei 2024

Naam

Jeroen

Hij heeft ons goed geholpen Goede uit leg als je belde maar ook op kantoor en de medewerkers van de receptie die hebben me ook goed.geholpen alles goed uitgelegt

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

17 mei 2024

Naam

Jeroen
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

17 mei 2024

Naam

N

Thamara communiceert snel en zeer volledig en is goed bereikbaar. Ze denkt echt mee in het belang van de klant!

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

17 mei 2024

Naam

N
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

17 mei 2024

Naam

Chester

Samenwerking verloopt goed en ook transparant. Uitleg is ook duidelijk bij vragen.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

17 mei 2024

Naam

Chester
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

17 mei 2024

Naam

Annemieke

René heeft ons super goed geholpen, heeft een zeer goede vakkennis, denkt goed mee, zeer goed bereikbaar en heeft een warme persoonlijkheid.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

17 mei 2024

Naam

Annemieke
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

17 mei 2024

Naam

Jack

Gezamenlijk zeer goede gesprekken gehad om te bekijken of dat er mogelijkheden waren om de lopende hypotheek aan te passen.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

17 mei 2024

Naam

Jack
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

16 mei 2024

Naam

E.

Paul geeft uitstekende adviezen die hij goed kan uitleggen en onderbouwen. Hij denkt met je mee en begeleid zeer rustig het aangaan van een hypotheek en verzekeringspakket. Hij kijkt wat de behoefte is en zoekt het uit.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

16 mei 2024

Naam

E.
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

16 mei 2024

Naam

Jasper

Betrokken, goed contact, duidelijk en snel geholpen.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

16 mei 2024

Naam

Jasper