Ervaringen van klanten van De Hypotheker

Als je een huis gaat kopen, dan wil je het beste hypotheekadvies ontvangen. En wie kan daar beter over oordelen dan onze eigen klanten? Op deze pagina vind je de recensies van onze klanten over De Hypotheker.

De Hypotheker Caha Shoot 36

9,7

op basis van 31.541 beoordelingen op Advieskeuze.nl

check

97% beveelt De Hypotheker aan

check

Altijd onafhankelijk

check

1 miljoen klanten gingen je voor

Onze review partners

Wij verzamelen reviews via Google, Klantenvertellen en Advieskeuze. Op deze pagina kun je de reviews van Advieskeuze (ruim 30.000) en Klantenvertellen (ruim 7000) teruglezen. Gebruik de filters om de ervaringen van klanten van de vestiging bij jou in de buurt te bekijken. 

Advieskeuze.nl
Klantenvertellen.nl
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

16 mei 2024

Naam

Gio

Ik ben erg goed geholpen. Duidelijke uitleg wat de mogelijkheden waren.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

16 mei 2024

Naam

Gio
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

16 mei 2024

Naam

Gerda

We zijn vakkundig geadviseerd, hij heeft goede ideeën en zijn zeer tevreden met het resultaat.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

16 mei 2024

Naam

Gerda
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

16 mei 2024

Naam

Ben&Shania

Wij zijn heel tevreden over De Hypotheker Hellevoetsluis. We konden altijd terecht voor al onze vragen want wij hadden weinig ervaring met een appartement kopen wat heel spannend is. Altijd een snelle reactie en heel veel duidelijkheid waardoor wij ons een stuk zekerder voelden. Bedankt! Ben&Shania

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

16 mei 2024

Naam

Ben&Shania
4

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

16 mei 2024

Naam

Judith

De adviseur weet waar ze het over heeft. Het probleem is echter dat ik nu al vier maanden wacht op antwoord over hoe mijn hypotheek er uit zal gaan zien. Ik heb al vele telefoontjes gepleegd. Ze is altijd in gesprek, de boodschap wordt aangenomen en doorgegeven (dat neem ik aan). Vervolgens hoor ik niks. Al maanden niet. Ik ben zeer teleurgesteld.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

16 mei 2024

Naam

Judith
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

16 mei 2024

Naam

BG

het was een complexe verandering van hypotheek in verband met verhuizing. We hebben de inhoudelijke kennis, vasthoudendheid en flexibiliteit zeer gewaardeerd. Ook zijn medewerkers Alicia Ariaans was prettig, snel en deskundig. We zijn kortom perfect geholpen. Hartelijk dank!

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

16 mei 2024

Naam

BG
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

16 mei 2024

Naam

Julia

Fijn contact en veel hulp bij al onze vragen over de aankoop van onze eerste woning.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

16 mei 2024

Naam

Julia
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

16 mei 2024

Naam

AJ

Weet zich goed te verplaatsen in onze situatie, denkt mee en heeft een goed beeld geschetst van ons en hetgeen we willen. Daardoor een passend voorstel afgestemd op onze wensen en mogelijkheden

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

16 mei 2024

Naam

AJ
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

16 mei 2024

Naam

IW

Fijn en duidelijk uitleg wij waren eerste kopers waardoor we nog niet veel wisten over hoe het werkt maar Diana heeft ons daarin goed begeleid . Voor vragen of onduidelijkheden was het mailcontact tussen door ook prettig en kreeg je snel antwoord .

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

16 mei 2024

Naam

IW