Vestigingen in Haarlem

Er zijn 2 resultaten.

Haarlem

Ga jij een huis kopen in Haarlem?

Als je in Haarlem een huis wilt kopen, dan staat je heel wat te wachten. De mogelijkheden op het gebied van hypotheken zijn eindeloos. Vaak zie je door de bomen het bos niet meer. En dan hebben we het nog niet eens over de zoektocht naar een geschikt huis. De hypotheekadviseur van De Hypotheker Haarlem adviseert je graag over een passende hypotheek voor je nieuwe huis in Haarlem.

Je hypotheekadviseur in Haarlem

De Hypotheker zit ook bij jou in de buurt! Op zoek naar hypotheekadvies in Haarlem? Dan heb je keus uit verschillende vestigingen. Elke vestiging van De Hypotheker heeft minimaal één Erkend Hypotheekadviseur in dienst. Je bent daarom verzekerd van deskundig hypotheekadvies gedurende het gehele hypotheek traject. Natuurlijk komen alle risico's hierbij aan bod, je hypotheekadviseur stelt daar de beste oplossingen tegenover. Op deze manier weet je je verzekerd van een hypotheek die precies op jouw wensen is afgestemd, een prettig idee!

Advies over hypotheek oversluiten in Haarlem

Wil je je hypotheek oversluiten? In Haarlem vind je de hypotheekadviseur die je onafhankelijk advies biedt. Voor ons betekent dat: samen uitzoeken wélke hypotheek het beste bij jouw situatie past en daar zoeken wíj dan vervolgens het scherpste aanbod bij.

Advies nodig over een hypotheek voor je nieuwe huis in Haarlem? Of heb je vragen? Bezoek dan eens een hypotheekadviseur in Haarlem. Je bent van harte welkom, we helpen je graag verder!

Aankoopbegeleiding bij De Hypotheker in Haarlem

Bij de aanschaf van een nieuwe woning komt veel meer kijken dan het vinden van het gewenste huis en een passende hypotheek. Natuurlijk kun je er voor kiezen om zelf je aankoopstrategie te bepalen, te onderhandelen over de prijs en de koopakte te controleren (om een paar voorbeelden te noemen), maar dan moet je wel zeker van je zaak zijn. Je kunt er ook voor kiezen een aankoopopdracht te geven tegen het standaardtarief van om en nabij de 2 procent. Maar dan kom je voor een woning van 250.000 euro al snel op 5.000 euro te zitten. En dat is veel geld. Onnodig veel geld.

Daarom kun je bij De Hypotheker terecht voor aankoopbegeleiding. Wij hebben samen met een makelaar een mooie actie opgezet. Voor een aantrekkelijk bedrag begeleidt een makelaar je tijdens het hele aankoopproces.

Wil je meer weten over de aankoopbegeleiding?

Vraag bij een van de vestigingen van De Hypotheker in Haarlem naar de speciale tarieven van de verschillende pakketten.

Mail je vraag arrow_forward