Ervaringen van klanten van De Hypotheker

Als je een huis gaat kopen, dan wil je het beste hypotheekadvies ontvangen. En wie kan daar beter over oordelen dan onze eigen klanten? Op deze pagina vind je de recensies van onze klanten over De Hypotheker.

De Hypotheker Caha Shoot 36

9,7

op basis van 31.541 beoordelingen op Advieskeuze.nl

check

97% beveelt De Hypotheker aan

check

Altijd onafhankelijk

check

1 miljoen klanten gingen je voor

Onze review partners

Wij verzamelen reviews via Google, Klantenvertellen en Advieskeuze. Op deze pagina kun je de reviews van Advieskeuze (ruim 30.000) en Klantenvertellen (ruim 7000) teruglezen. Gebruik de filters om de ervaringen van klanten van de vestiging bij jou in de buurt te bekijken. 

Advieskeuze.nl
Klantenvertellen.nl
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

22 mei 2024

Naam

Marieke

Betrokken, en daadkrachtig. Het veranderen van hypotheek verstrekker en doorvoeren bij svn is snel gegaan.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

22 mei 2024

Naam

Marieke
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

22 mei 2024

Naam

Dees

Ik ben zeer tevreden, als ik ergens zorgen over had, gaf ik dat via de mail aan en kreeg dan op feest en vrije dagen ook antwoord. Ben ook goed en vriendelijk voorgelicht over Alken vragen en onderwerpen. Helemaal top??

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

22 mei 2024

Naam

Dees
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

22 mei 2024

Naam

Gerie en Siebe

Wij hebben al meerdere keren (3x) via Martin onze hypotheek geregeld. Dit feit geeft al aan dat wij zeer tevreden zijn over zijn advies. Hij denkt enorm goed mee en denkt zelfs aan dingen waaraan wij niet gedacht hebben. Zo gaf hij ons de suggestie (en dat idee hebben wij ook opgevolgd) niet alle overwaarde uit de verkoop van ons huis in het nieuwe appartement te steken maar een kleine hypotheek aan te houden. Door onverwachte omstandigheden in de prive sfeer verkopen wij dit appartement nu, sneller dan verwacht. Echter, inmiddels zijn wij pensionado's. Dankzij het eerdere advies om een kleine hypotheek aan te houden, kunnen wij gewoon weer iets anders kopen. Allerlei richtlijnen en hobbels op de weg, waar je als "oudere koper" tegen aanloopt, werden glad gestreken door Martin. Wij verwachten niet nogmaals een andere hypotheek aan te gaan maar een gesprek met Martin kunnen wij van harte aanbevelen.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

22 mei 2024

Naam

Gerie en Siebe
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

22 mei 2024

Naam

Petra

Een fijne en behulpzame medewerkster. Die haar vak goed kent. Altijd behulpzaam en zeer vriendelijk. Snelle afhandeling van de mails.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

22 mei 2024

Naam

Petra
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

22 mei 2024

Naam

Giovanni Haverkamp

Hij weet erg goed wat hij doet en heeft veel kennis. Communiceren via hem was vaak erg prettig.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

22 mei 2024

Naam

Giovanni Haverkamp
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

22 mei 2024

Naam

Kiki

Kim stond altijd open voor al onze vragen, was goed bereikbaar, gaf prettig advies en handelde snel. Na alle voorbereidingen was binnen enkele dagen was onze hypotheek geregeld.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

22 mei 2024

Naam

Kiki
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

21 mei 2024

Naam

Suzanne

Kim is duidelijk, neemt met aandacht alles door en heeft ons begeleid met haar goede advies.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

21 mei 2024

Naam

Suzanne
6

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

21 mei 2024

Naam

-

Erik heeft ons helder geholpen, maar ik heb het persoonlijk contact in de verdere afwikkeling erg gemist. Daarnaast gaf Erik mij af en toe het gevoel erg dom te zijn, omdat financiën voor mij onbekend terrein zijn en hij reageerde alsof iets heel logisch is. Dat vond ik jammer. Voor ons was het een flink bedrag waar het over ging en voor ons hangt daar veel van af. Door de dames die Erik assisteerden werd veel uitgelegd of opgepakt. Dat was heel fijn.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

21 mei 2024

Naam

-