De Hypotheker

Hypotheekadviseur in Drachten

Bij De Hypotheker Drachten kun je terecht bij Klaas Bos en zijn team voor deskundig hypotheekadvies en voor andere financiële zaken zoals woonverzekeringen. Onze onafhankelijke hypotheekadviseurs brengen je huidige financiële situatie in kaart en zetten alle mogelijkheden voor je op een rijtje. Zo komen we samen tot de beste hypotheek voor jou. Persoonlijk contact en direct verbonden zijn met onze klanten vinden we erg belangrijk. We spelen in op je persoonlijke wensen en helpen je met de grootste aankoop van je leven, je (t)huis! Je vindt De Hypotheker Drachten aan het Kerkstraat.

 

We hopen je snel te mogen verwelkomen voor een vrijblijvende eerste kennismaking! Maak via het afspraakformulier direct een afspraak met een van onze hypotheekadviseurs.

arrow

Wij vergelijken 40 aanbieders

Jazeker
Jouw Hypotheker
Geregeld bij jouw Hypotheker
Klaas Bos
Klaas Bos Hypotheekadviseur De Hypotheker Drachten
Bezoek & Contact
remove add
Openingstijden
remove add
Maandag 08:30 - 21:00
Dinsdag 08:30 - 18:00
Woensdag 08:30 - 21:00
Donderdag 08:30 - 21:00
Vrijdag 08:30 - 17:30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
Afspraak buiten kantoortijden
Op doordeweekse avonden zijn afspraken mogelijk in overleg met de adviseur.
Afspraak buiten kantoortijden
Op doordeweekse avonden zijn afspraken mogelijk in overleg met de adviseur.
Op deze pagina

Wat kan de hypotheekadviseur van De Hypotheker Drachten voor je doen?

Wat voor hypotheek past het best bij jouw persoonlijke woonsituatie? Is het verstandig om je hypotheek over te sluiten? Kan je boetevrij aflossen? Deze en alle andere vragen over je hypotheek kun je stellen aan de hypotheekadviseur van De Hypotheker Drachten.

 

De hypotheekadviseur geeft onafhankelijk hypotheekadvies om voor jou de meest rendabele hypotheek te vinden. Dit maakt ons advies anders dan een hypotheekadvies bij je bank. Wij bekijken namelijk niet alleen het aanbod van jouw bank maar ook die van alle andere Nederlandse banken en nog meer hypotheekverstrekkers.

Dit kan je verwachten van ons hypotheekadvies:

Het eerste gesprek is altijd kosteloos;
Echt onafhankelijk advies: onze adviseurs vergelijken meer dan 40 aanbieders;
Zeker weten dat je de beste hypotheek voor jouw persoonlijke situatie hebt, nu én in de toekomst;
Je afspraak kan telefonisch, digitaal of bij ons op de vestiging plaatsvinden;
Complete afwikkeling, van offerte tot het afsluiten van de hypotheek.

Het team van De Hypotheker Drachten

Onze adviseurs zijn op de hoogte van alle ins en outs op het gebied van hypotheken. Door de jarenlange ervaring weten zij als geen ander wat er speelt. Heb je vragen of behoefte aan advies? Maak een afspraak via het afspraakformulier.

Klaas Bos, hypotheekadviseur van De Hypotheker Drachten

Klaas

Franchisenemer
Rogier Steenbergen, hypotheekadviseur van De Hypotheker Drachten

Rogier

Hypotheekadviseur
Richard van der Zee, hypotheekadviseur van De Hypotheker Drachten

Richard

Hypotheekadviseur
Jannie Dijkstra, hypotheekadviseur van De Hypotheker Drachten

Jannie

Commercieel Assistent
Ellen Altena, hypotheekadviseur van De Hypotheker Drachten

Ellen

Commercieel Assistent

Onze beoordelingen

9,9
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star - Half
Op basis van 360 beoordelingen
Bekijk de reviews op Advieskeuze.nl
Advieskeuze.nl verzamelt klantenreviews van financiële dienstverleners
Robert en Tineke
25 april 2024
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star

Supper geholpen! Eerlijk en duidelijk advies. Als er wat is kan je ook altijd langs komen of telefonisch contact opnemen

Lees meer
Johan
12 april 2024
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star

Richard heeft me zeer goed geholpen met het overzetten van de hypotheek. Hij hield de zaak goed in de gaten en er was duidelijke communicatie. Samen met zijn collega's hebben ze mij goed geholpen. Bedankt!

Lees meer
Hylke
10 april 2024
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star

Zeer persoonlijk en leeft goed mee met je situatie. Snapt het goed als je dit nog nooit eerder hebt gedaan en speelt hier op in. Top adviseur

Lees meer
Heleen
12 maart 2024
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star

Zeer prettig persoon, die meedenkt en advies geeft passend bij mijn situatie.

Lees meer
Sander
23 februari 2024
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star

We werden goed geholpen door Richard hij was duidelijk met de uitleg van bepaalde dingen vertaalde sommige woorden en zinnen zodat wij het ook begrepen kon alles vragen zelfs telefonisch en werd direct op terug gereageerd geen op of aanmerkingen aan! Uitstekend.

Lees meer
Arrow

Maak een afspraak bij De Hypotheker Drachten

De afspraak kan telefonisch, via een online adviesgesprek of op de vestiging plaatsvinden.

Het eerste gesprek is altijd kosteloos
Écht onafhankelijk advies: wij vergelijken meer dan 40 aanbieders
Inzicht in je financiële mogelijkheden en je maandlasten
Appointment form
Op dit nummer nemen we contact met je op.
Indien we je niet telefonisch kunnen bereiken sturen we je een e-mail.
Voel Je Jazeker Dansende Man
Kijk, die voelt zich Jazeker!

Een huis kopen is spannend. Dat snappen wij als geen ander. Bij de grootste en belangrijkste aankoop van je leven wil je iemand die je helpt, begeleidt en ontzorgt. Iemand die jou het vertrouwen geeft dat je hypotheek goed geregeld is, waardoor jij straks zorgeloos geniet van je huis. Nu en later.

 

Je wilt je Jazeker voelen! Het ultieme gevoel van zekerheid dat je alleen ervaart bij jouw Hypotheker. Sinds 1985 voelen al meer dan 1 miljoen mensen zich Jazeker. Wil jij je ook Jazeker voelen?

 

Voel je ook Jazeker!

Opzoek naar een hypotheek in Drachten?

Op zoek naar een hypotheek in Drachten? Zoek niet verder! Bij De Hypotheker Drachten staan onze hypotheekadviseurs klaar om jou te helpen bij het vinden van de perfecte hypotheek die aansluit bij jouw wensen en financiële mogelijkheden. Of je nu je eerste huis wil kopen, wil verhuizen of je hypotheek wil oversluiten, ons team van hypotheekadviseurs biedt persoonlijk hypotheekadvies op maat. Wacht niet langer en kom vandaag nog langs voor een vrijblijvend gesprek!

 

Afspraak maken
J8a1572 Social Media
J8a2188 Social Media

Hypotheekadvies in Drachten

Bij De Hypotheker Drachten begrijpen we dat het afsluiten van een hypotheek een belangrijke stap is. Daarom bieden onze deskundige hypotheekadviseurs in Drachten jou betrouwbaar en professioneel hypotheekadvies op maat. Of je nu vragen hebt over hypotheekrentes, hypotheekvormen of de financiële haalbaarheid van je droomhuis, wij staan voor je klaar. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de hypotheekwereld. Zo kunnen wij jou voorzien van het beste hypotheekadvies in Drachten. Kom langs voor een persoonlijk gesprek en ontdek hoe wij jou kunnen helpen bij een zorgeloze hypotheekervaring.

 

Afspraak maken

Hypotheekadviseurs in Drachten

De hypotheekadviseurs van De Hypotheker Drachten begrijpen jouw financiële doelen. Onze hypotheekadviseurs staan klaar om jou persoonlijk te begeleiden bij elke stap van het hypotheekproces. Of je nu behoefte hebt aan hypotheekadvies, het vergelijken van hypotheekaanbieders of hulp nodig hebt bij het invullen van de benodigde documenten, wij zijn er voor jou. Met onze uitgebreide kennis van de hypotheekmarkt en ons vermogen om complexe financiële informatie helder uit te leggen, zorgen wij ervoor dat jij het beste hypotheekadvies krijgt die jouw belangen behartigt. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek hoe wij jou kunnen helpen bij het realiseren van een hypotheek in Drachten.

 

Afspraak maken
J8a2311 Contentlaag Samen Resized
J8a2248 Social Media

Hypotheek oversluiten?

Veel Nederlanders hebben de laatste jaren hun hypotheek overgesloten en besparen zo op hun hypotheeklasten. De Hypotheker helpt je hier graag mee. Kom eens langs om te kijken of je je huidige hypotheekrente kunt laten aanpassen en zo kunt besparen op je maandlasten, of check zelf of oversluiten voor jou mogelijk is. We bekijken of je hypotheek oversluiten in jouw situatie aantrekkelijk kan zijn.

 

Kom langs voor een analyse

 

In ons eerste gesprek inventariseren jouw financiële situatie. Op basis hiervan geven we je een globale inschatting of oversluiten voor jou mogelijk is. Dit eerste gesprek is voor onze rekening.

 

Komt uit het eerste gesprek dat oversluiten een optie voor jou is? Dan maken we ter voorbereiding op het tweede gesprek een analyse waaruit blijkt of oversluiten zinvol is en zetten we de kosten en baten op een rij. De kosten van deze analyse worden van te voren met je besproken, zodat je weet waar je aan toe bent.

 

Afspraak maken

Het All In Woonpakket

Als je een huis koopt, dan wil je natuurlijk dat alles goed verzekerd is. De Hypotheker kan verschillende verzekeringen voor je verzorgen, zoals een opstal-, inboedel- aansprakelijkheids- of rechtsbijstandverzekering. Het All In Woonpakket bestaat uit alle verzekeringen die je als huiseigenaar nodig hebt tegen uiterst concurrerende tarieven. Het pakket bevat standaard dekkingen voor opstal (inclusief glas), inboedel en aansprakelijkheid (gezinsdekkend). Uiteraard zijn de verschillende verzekeringen ook los af te sluiten.

 

Enkele voordelen op een rij:

 

 • Geen eigen risico, zelfs niet bij stormschade;
 • Garantie tegen onderverzekering;
 • Meest uitgebreide dekking;
 • 24-uurs schadeservice.

 

Wil je een verzekering met een prima dekking en een goed betaalbare premie? Maak een afspraak en kies dan voor het All In Woonpakket.

 

Afspraak maken
J8a0280 Social Media
Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Bij De Hypotheker kun je de aankoop van je toekomstige woning en de eventuele verkoop van de huidige woning laten begeleiden door een erkende en onafhankelijke lokale makelaar tegen een sterk gereduceerd tarief. Wat houdt de aankoopbegeleiding in?

 

Bespaar tijd, moeite en geld

 

 • De aankoopbegeleiding kan je veel tijd, moeite en geld besparen;
 • Laat je informeren door een hypotheekadviseur van De Hypotheker;
 • Vraag naar de voorwaarden op de vestiging.

 

Nadat je zelf voor het eerst de woning hebt bezocht, gaat de makelaar voor een tweede bezichtiging met je mee. De makelaar doet de onderhandelingen en zorgt voor het koopcontract. Pas bij definitieve aankoop van de woning wordt het tarief in rekening gebracht.

 

Afspraak maken

Een woning kopen? Meer dan alleen een hypotheek

Een woning kopen is een erg spannend proces. Als je eenmaal je droomhuis gevonden hebt, wil je het liefst alles zo snel mogelijk regelen. Hierbij komen natuurlijk veel vragen naar boven:

 

 

Wij beantwoorden al je vragen!

 

Afspraak maken
J8a8802 Social Media
Scheiden Sleutels

Uit elkaar? Raad & Daad biedt begeleiding

Jullie besluiten uit elkaar te gaan. Dit heeft ook gevolgen voor de hypotheek. Blijf jij in het huis wonen en gaat je ex-partner ergens anders wonen? Wat komt hier dan bij kijken? De Hypotheker biedt je scheidingsbemiddeling via Raad & Daad, Advies & Mediation.

 

Mediation via Raad & Daad

 

 • Je krijgt onafhankelijke en deskundige begeleiding bij de scheiding;
 • Wij ontzorgen je gedurende de scheiding;
 • Wij werken uitsluitend met MfN-registermediators;
 • Alle zaken rondom je scheiding worden goed geregeld.

 

Lees meer

Wat betaal je ons?

Wij vinden het belangrijk dat je weet wat je ons betaalt voor onze dienstverlening. Het eerste intakegesprek op de vestiging is vrijblijvend en voor onze rekening. Besluit je vervolgens je hypotheek te regelen via De Hypotheker, dan gelden onderstaande richtprijzen. De prijzen zijn gebaseerd op één aanvrager.
Eerste huis kopen
€ 2.495
Volgende woning
€ 3.095
Huis kopen als ondernemer
€ 2.995
Uit elkaar gaan
€ 3.795
Verduurzamen
€ 2.495
Verbouwen
€ 2.495
Overwaarde benutten
€ 2.495
Hypotheek oversluiten
€ 2.995
Maak een afspraak