Home Campagne

Voel je ook Jazeker!

Een huis kopen is spannend. Dat snappen wij als geen ander. Bij de grootste en belangrijkste aankoop van je leven wil je iemand die je helpt, begeleidt en ontzorgt. Iemand die jou het vertrouwen geeft dat je hypotheek goed geregeld is, waardoor jij straks zorgeloos geniet van je huis. Nu en later.

 

Je wilt je Jazeker voelen! Het ultieme gevoel van zekerheid dat je alleen ervaart bij jouw Hypotheker. Sinds 1985 voelen al meer dan 1 miljoen mensen zich Jazeker. Wil jij je ook Jazeker voelen?

 

Voel Je Jazeker Dansende Man
  • Ruim 35 jaar ervaring

    Al sinds 1985 zijn wij de onbetwiste marktleider op het gebied van onafhankelijk hypotheekadvies. Voor het beste advies kun je terecht bij onze ervaren en erkende hypotheekadviseurs.

  • Altijd in de buurt

    Met meer dan 180 vestigingen zitten we altijd bij je in de buurt.

  • Onafhankelijk hypotheekadvies

    Wij vergelijken meer dan 40 banken en zoeken voor jou de beste deal. Onze hypotheekadviseurs vergelijken alle aanbieders op rente en voorwaarden.

Jouw Hypotheker is altijd dichtbij

Met 186 vestigingen door heel Nederland zijn we nooit ver weg. Maar 'dichtbij zijn' betekent voor ons meer dan alleen afstand. Dichtbij betekent ook dat we er altijd zijn als je ons nodig hebt en precies begrijpen wát jij nodig hebt. Wij staan voor een persoonlijke aanpak en begeleiden je van oriëntatie tot de aankoop van je nieuwe woning. Samen met je hypotheekadviseur bekijk je jouw mogelijkheden en vind je de beste hypotheek voor jou.

 

Ook als je de sleutel in handen hebt, zijn we er voor je. Of je nu wilt gaan verduurzamen, je overwaarde wilt benutten, uit elkaar gaat of gewoon een vraag hebt: jouw Hypotheker in de buurt is er altijd.

 

Vind jouw Hypotheker
Arrow
De Hypotheker Caha Shoot 25

Gratis oriëntatiegesprek

Bij ons ben je verzekerd van het beste hypotheekadvies. Dat durven we hardop te zeggen. Maar we begrijpen ook heel goed dat je eerst een keer kennis wilt maken met jouw Hypotheker voordat je ons jouw vertrouwen geeft.

 

Daarom is onze eerste kennismaking altijd helemaal gratis. Tijdens een vrijblijvend oriëntatiegesprek nemen we samen jouw wensen en mogelijkheden onder de loep. Ook kijken we welke stappen er nodig zijn om jouw wensen te realiseren.

 

Afspraak maken

Bieden met Zekerheid

De huizenmarkt is krap. Om je kansen te vergroten lijkt het soms aantrekkelijk om te bieden zonder voorbehoud van financiering. Maar dat is niet zonder risico! De Hypotheker adviseert daarom altijd een financieringsvoorbehoud op te nemen als je gaat bieden op een woning. Komt de financiering onverhoopt niet rond? Dan wordt de koop ontbonden.

 

Met Bieden met Zekerheid kun je wél een bod uitbrengen zonder voorbehoud. Deze verzekering dekt de kosten die je moet betalen als de financiering toch niet lukt. Zo ben jij verzekerd van een beter bod!

 

Bieden met Zekerheid

 

Bieden Met Zekerheid
Istock 1315342275

Sta sterker met het Hypotheker Certificaat

Een goed voorbereide huizenkoper staat steviger in zijn of haar schoenen. Voordat je op huizenjacht gaat, is het goed om te weten wat jouw mogelijkheden zijn. Met het Hypotheker Certificaat laat jij aan de verkopende partij zien wat jij kunt lenen. Zo weet jij dat je een verantwoord bod uitbrengt en heeft de verkopende partij meer zekerheid dat jij de financiering rond krijgt. Win-win! Vraag ernaar bij jouw Hypotheker.

 

Hypotheker Certificaat

Verantwoord verduurzamen

Zonnepanelen, isolatie, warmtepompen: we kunnen niet meer om verduurzaming heen. Misschien wil jij ook wel een stap zetten richting een meer duurzame woning, maar waar begin je en hoe moet je verduurzaming betalen zonder verdwaald te raken in een doolhof van regels en subsidies? 

 

Wij helpen je bij het zetten van die groene stap. Met onze duurzaamheidsscan maken we inzichtelijk wat er voor jouw woning mogelijk is. Natuurlijk kijken we ook hoe jij jouw verduurzaming goed en verantwoord kunt financieren.

 

Verduurzaming financieren
Isoleren

Zij voelden zich al Jazeker!

Bij een huis kopen komt veel kijken. Goed, betrouwbaar en onafhankelijk hypotheekadvies is daarom belangrijk. Deze klanten delen graag hun ervaring met De Hypotheker.