Ervaringen van klanten van De Hypotheker

Als je een huis gaat kopen, dan wil je het beste hypotheekadvies ontvangen. En wie kan daar beter over oordelen dan onze eigen klanten? Op deze pagina vind je de recensies van onze klanten over De Hypotheker.

De Hypotheker Caha Shoot 36

9,7

op basis van 30.925 beoordelingen op Advieskeuze.nl

check

97% beveelt De Hypotheker aan

check

Altijd onafhankelijk

check

1 miljoen klanten gingen je voor

Onze review partners

Wij verzamelen reviews via Google, Klantenvertellen en Advieskeuze. Op deze pagina kun je de reviews van Advieskeuze (ruim 30.000) en Klantenvertellen (ruim 7000) teruglezen. Gebruik de filters om de ervaringen van klanten van de vestiging bij jou in de buurt te bekijken. 

Advieskeuze.nl
Klantenvertellen.nl
8

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

19 feb. 2024

Naam

anoniem

Michal nam de tijd om alles rustig uit te leggen en al onze vragen te beantwoorden zodat we goed begrepen waar we aan toe waren. We zijn erg blij met zijn hulp!

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

19 feb. 2024

Naam

anoniem
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

19 feb. 2024

Naam

Anoniem

Al jaren zijn wij klant bij de Hypotheker. Dat is niet voor niets. Notmaliter worden wij geholpen door Marco Einhaus. Dit keer heeft Edwin Harmelink ons geholpen. Deze review heeft betrekking op beide heren. Beide zijn prettig in de omgang en ook zeer bekwaam in hun vakgebied. Ze hebben beide oog voor onze situatie en vragen en dat resulteert in advies op maat.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

19 feb. 2024

Naam

Anoniem
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

19 feb. 2024

Naam

Martijn

Alles perfect en snel geregeld, een verademing ten opzichte van een eerdere ervaring bij een andere adviseur jaren geleden. De adviseur gaf duidelijke uitleg tijdens het adviesgesprek, en de uitleg was ook goed aangepast aan reeds bestaande kennis en voorkeuren. De adviseur kon zich goed inleven in de persoonlijke situatie zodat er een goed advies gegeven kon worden. Tijdens het hele traject was dit kantoor heel snel met het beoordelen van aangeleverde documenten en schakelen met de bank, zodat de ietwat ambitieuze tijdlijn alsnog makkelijk gehaald kon worden. De hypotheekgarantie kostte wat extra maar dit geld was het zeker waard om met een gerust hart te gaan bieden zonder voorwaarden. Ik zou deze adviseur zeker aanbevelen aan anderen!

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

19 feb. 2024

Naam

Martijn
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

19 feb. 2024

Naam

Anoniem

Super aardige man, veel kennis van zaken, en zeer behulpzaam.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

19 feb. 2024

Naam

Anoniem
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

19 feb. 2024

Naam

Robin

Barry geeft op uitstekende wijze uitleg over de te doorlopen procedures , gevolgd door een duidelijk advies.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

19 feb. 2024

Naam

Robin
8

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

19 feb. 2024

Naam

Niels

Hij neemt de tijd voor je. Hij heeft alles snel geregeld. De collega's van Rene zijn ook heel behulpzaam.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

19 feb. 2024

Naam

Niels
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

18 feb. 2024

Naam

Nick

We zijn sinds ons eerste kennismakingsgesprek zeer professioneel geholpen in de keuze voor de juiste hypotheek voor ons eerste koophuis. Ik zou de Hypotheker Rotterdam Goudsesingel zeker aanbevelen bij aankoop van je eerste huis.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

18 feb. 2024

Naam

Nick
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

18 feb. 2024

Naam

Matthijs

Van begin tot eind goede begeleiding bij de hypotheek!

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

18 feb. 2024

Naam

Matthijs