Ervaringen van klanten van De Hypotheker

Als je een huis gaat kopen, dan wil je het beste hypotheekadvies ontvangen. En wie kan daar beter over oordelen dan onze eigen klanten? Op deze pagina vind je de recensies van onze klanten over De Hypotheker.

De Hypotheker Caha Shoot 36

9,7

op basis van 31.277 beoordelingen op Advieskeuze.nl

check

97% beveelt De Hypotheker aan

check

Altijd onafhankelijk

check

1 miljoen klanten gingen je voor

Onze review partners

Wij verzamelen reviews via Google, Klantenvertellen en Advieskeuze. Op deze pagina kun je de reviews van Advieskeuze (ruim 30.000) en Klantenvertellen (ruim 7000) teruglezen. Gebruik de filters om de ervaringen van klanten van de vestiging bij jou in de buurt te bekijken. 

Advieskeuze.nl
Klantenvertellen.nl
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

13 apr. 2024

Naam

Richard

Henk heeft voor ons alles gedaan om een nieuwe hypotheek te krijgen. Dit is gelukt,waar wij erg blij mee zijn.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

13 apr. 2024

Naam

Richard
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

13 apr. 2024

Naam

Myrthe

Heb de afspraken als zeer prettig ervaren! Alle zaken werden goed en duidelijk uitgelegd.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

13 apr. 2024

Naam

Myrthe
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

13 apr. 2024

Naam

Niels

Tevreden? Jazeker! Sander en zijn team hebben mij goed geholpen bij het verkrijgen van een woning. Samen met Sander en zijn team kon ik snel schakelen over zaken zoals bieden met zekerheid. Ik ben ervan overtuigd dat dit ervoor heeft gezorgd dat ik nu mijn eigen huisje heb. Als ik een verbeterpunt moet opgeven zou ik het volgende zeggen: in sommige gevallen zou ik graag meer mee genomen worden in het proces. Zo was de geldverstrekker gewijzigd omdat de rente niet meer plausibel was, dit hoorde ik toen achteraf. Sander en team, heel erg bedankt!

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

13 apr. 2024

Naam

Niels
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

13 apr. 2024

Naam

Hafid

Zeer professioneel, erg vriendelijk medewerker. fijn om mee samen gewerkt te hebben.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

13 apr. 2024

Naam

Hafid
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

12 apr. 2024

Naam

David

Dankzij Marco is het mij gelukt om mijn eerste woning te kopen. Hij dacht goed met me mee over de verschillende opties en zijn advies was altijd duidelijk onderbouwd. Daarnaast ben ik goed geholpen bij het regelen van mijn hypotheek, wat mij veel tijd heeft bespaard.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

12 apr. 2024

Naam

David
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

12 apr. 2024

Naam

Henny

Ben professioneel en gedegen voorgelicht door Patrick. Bij aankoop woning en ook bij oversluiten van de hypotheek, zeer prettig en betrouwbaar. Ik zal in de toekomst zeker een beroep doen op jullie diensten.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

12 apr. 2024

Naam

Henny
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

12 apr. 2024

Naam

Melinda

Mark is zeer ervaren, deskundig en grondig. Hij was altijd beschikbaar wanneer dat nodig was en deed een stapje extra. Ik kan hem alleen maar aanbevelen.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

12 apr. 2024

Naam

Melinda
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

12 apr. 2024

Naam

anonymous

Thanks for the good service and easy explanations for the stuff that are all new for us

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

12 apr. 2024

Naam

anonymous