Ervaringen van klanten van De Hypotheker

Als je een huis gaat kopen, dan wil je het beste hypotheekadvies ontvangen. En wie kan daar beter over oordelen dan onze eigen klanten? Op deze pagina vind je de recensies van onze klanten over De Hypotheker.

De Hypotheker Caha Shoot 36

9,7

op basis van 31.541 beoordelingen op Advieskeuze.nl

check

97% beveelt De Hypotheker aan

check

Altijd onafhankelijk

check

1 miljoen klanten gingen je voor

Onze review partners

Wij verzamelen reviews via Google, Klantenvertellen en Advieskeuze. Op deze pagina kun je de reviews van Advieskeuze (ruim 30.000) en Klantenvertellen (ruim 7000) teruglezen. Gebruik de filters om de ervaringen van klanten van de vestiging bij jou in de buurt te bekijken. 

Advieskeuze.nl
Klantenvertellen.nl
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

21 mei 2024

Naam

Stephanie Enninga

Prettige begeleiding, er wordt goed meegedacht, je wordt volledig ondersteund in het gehele proces. Erg blij met de dienstverlening. Ik kan het iedereen aanraden!

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

21 mei 2024

Naam

Stephanie Enninga
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

21 mei 2024

Naam

Marith en Lars

Een aantal jaar geleden voor onze eerste koopwoning advies ontvangen van Michelle. Dit beviel ons zo goed dat we deze keer weer contact hebben opgenomen voor onze nieuwe koopwoning. Altijd goed en eerlijk advies, zeer professioneel en snel antwoord. Aan alles wordt gedacht, scheelt weer wat stress in zo een spannende tijd. Bedankt voor de goede zorgen!

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

21 mei 2024

Naam

Marith en Lars
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

20 mei 2024

Naam

GPl

Vanaf het eerste begin was er een goede sfeer: er werd geluisterd, we werden gezien en we kregen een advies waar we mee verder konden. Nooit was iets teveel. Omdat de woningmarkt overspannen is, hebben we heel wat geboden op huizen. Vaak was er even contact en werden we weer wat wijzer. We kregen de indruk dat we de enige klant waren, zoveel aandacht kregen we. En uiteindelijk was er het huis en de bijpassende hypotheek. Niet alleen dank voor Jurrian maar voor zijn hele team. Een adviseur om bij terug te komen; ook voor andere dank hypotheekadviezen. Alles was tot in de puntjes verzorgd.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

20 mei 2024

Naam

GPl
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

19 mei 2024

Naam

Mariska & Rien

Marco heeft ons alweer 3 keer geholpen. 2 keer bij een aankoop van een bestaande woning en nu voor een nieuwbouw woning. Telkens weet hij de beste hypotheek voor jou te vinden. Hij denkt werkelijk aan alles. Wij hebben nooit een nare verrassing achteraf gehad. Marco en de medewerkers zijn echte professionals. Complimenten.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

19 mei 2024

Naam

Mariska & Rien
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

19 mei 2024

Naam

Sophie

Het was voor mij de eerste keer dat ik een huis kocht, dus had een hoop onduidelijkheden en vragen, maar hier werd erg prettig mee om gegaan. Ik ben erg goed geïnformeerd en alle opties zijn met mij besproken. Het is een erg goede keuze geweest om de hulp in te schakelen van de Hypotheker. Ze zijn allemaal erg prettig en vriendelijk in contact en handelen super snel.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

19 mei 2024

Naam

Sophie
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

19 mei 2024

Naam

Erwin

Ik ben heel goed geholpen. Duidelijke uitleg en snel alles goed geregeld. Top gedaan.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

19 mei 2024

Naam

Erwin
10

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

17 mei 2024

Naam

Temminghoff

Goede adviseur, weet goed wat de mogelijkheden zijn, ook bij minder gangbare constructies. Prettig in het contact, neemt de tijd. Fijne communicatie via de mail en telefonisch.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

17 mei 2024

Naam

Temminghoff
6

Review afkomstig van

advieskeuze.nl

Datum

17 mei 2024

Naam

Patrycja

Over het algemeen zijn we vrij goed geholpen. Alleen leek het beoordelen van de documenten soms lang op zich wachten. Het had geholpen als we meer bij de hand genomen werden voor het invullen van bepaalde documenten. En als die eerst door Sigrid gecheckt zouden worden. Ook hadden we wel een felicitatie en afscheidswoord van Sigrid verwacht. Maar die kregen we alleen van haar collega. Terwijl zij onze adviseuse was.

expand_more lees volledige review sluit volledige review

Datum

17 mei 2024

Naam

Patrycja