De Hypotheker

Hypotheekadviseur in Den Bosch

Bij De Hypotheker Den Bosch kun je terecht bij Carel Goethart en zijn team voor deskundig hypotheekadvies en voor andere financiële zaken zoals woonverzekeringen. Onze onafhankelijke hypotheekadviseurs brengen je huidige financiële situatie in kaart en zetten alle mogelijkheden voor je op een rijtje. Zo komen we samen tot de beste hypotheek voor jou. Persoonlijk contact en direct verbonden zijn met onze klanten vinden we erg belangrijk. We spelen in op je persoonlijke wensen en helpen je met de grootste aankoop van je leven, je (t)huis! Je vindt De Hypotheker Den Bosch aan de Stationsweg.

 

We hopen je snel te mogen verwelkomen voor een vrijblijvende eerste kennismaking! Maak via het afspraakformulier direct een afspraak met een van onze hypotheekadviseurs.

arrow

Wij vergelijken 40 aanbieders

Jazeker
Jouw Hypotheker
Geregeld bij jouw Hypotheker
Carel Goethart
Carel Goethart Hypotheekadviseur Den Bosch
Bezoek & Contact
remove add

Stationsweg 3

5211 TV Den Bosch

Openingstijden
remove add
Maandag 09:00 - 17:30
Dinsdag 09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 20:00
Donderdag 09:00 - 20:00
Vrijdag 09:00 - 17:30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
Afspraak buiten kantoortijden
Op doordeweekse avonden zijn afspraken mogelijk in overleg met de adviseur.
Afspraak buiten kantoortijden
Op doordeweekse avonden zijn afspraken mogelijk in overleg met de adviseur.
Op deze pagina

Wat kan de hypotheekadviseur van De Hypotheker Den Bosch voor je doen?

Wat voor hypotheek past het best bij jouw persoonlijke woonsituatie? Is het verstandig om je hypotheek over te sluiten? Kan je boetevrij aflossen? Deze en alle andere vragen over je hypotheek kun je stellen aan de hypotheekadviseur van De Hypotheker Den Bosch.

 

De hypotheekadviseur geeft onafhankelijk hypotheekadvies om voor jou de meest rendabele hypotheek te vinden. Dit maakt ons advies anders dan een hypotheekadvies bij je bank. Wij bekijken namelijk niet alleen het aanbod van jouw bank maar ook die van alle andere Nederlandse banken en nog meer hypotheekverstrekkers.

Dit kan je verwachten van ons hypotheekadvies:

Het eerste gesprek is altijd kosteloos;
Echt onafhankelijk advies: onze adviseurs vergelijken meer dan 40 aanbieders;
Zeker weten dat je de beste hypotheek voor jouw persoonlijke situatie hebt, nu én in de toekomst;
Je afspraak kan telefonisch, digitaal of bij ons op de vestiging plaatsvinden;
Complete afwikkeling, van offerte tot het afsluiten van de hypotheek.

Onze beoordelingen

10,0
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
Op basis van 210 beoordelingen
Bekijk de reviews op Advieskeuze.nl
Advieskeuze.nl verzamelt klantenreviews van financiële dienstverleners
Romy & Rick
1 maart 2024
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star

Wij zijn zeer goed geholpen door Tim en Hariette. Tim heeft veel kennis en ervaring waardoor het proces voor ons heel goed is verlopen. Hariette heeft ons gedurende het proces met haar enthousiasme en pro actieve werkhouding super ondersteund dit hebben wij als zeer prettig ervaren. Top duo!

Lees meer
Laura
15 februari 2024
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star

Fantastisch goed geholpen bij de aanvraag voor een verbouwingshypotheek. Hele fijne persoonlijke communicatie. Op al onze vragen een goede duidelijke uitleg en lekker to the point. Echt een aanrader als je een hypotheek nodig hebt!

Lees meer
Tim
4 februari 2024
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star

Wij zijn erg goed door Gerwin geholpen bij de aankoop van ons eerste huis. Dit is uiteindelijk een nieuwbouwhuis geworden. Ook Harriët heeft ons erg goed geholpen.

Lees meer
M.
11 oktober 2022
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star

Fijn gesprek en zonder vragen uit het gesprek gekomen. Alles was duidelijk.

Lees meer
Cees
26 augustus 2022
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star

Deskundig advies en goede begeleiding, ook na het gesprek voor vervolgvragen

Lees meer
Arrow

Maak een afspraak bij De Hypotheker Den Bosch

De afspraak kan telefonisch, via een online adviesgesprek of op de vestiging plaatsvinden.

Het eerste gesprek is altijd kosteloos
Écht onafhankelijk advies: wij vergelijken meer dan 40 aanbieders
Inzicht in je financiële mogelijkheden en je maandlasten
Appointment form
Op dit nummer nemen we contact met je op.
Indien we je niet telefonisch kunnen bereiken sturen we je een e-mail.
Voel Je Jazeker Dansende Man
Kijk, die voelt zich Jazeker!

Een huis kopen is spannend. Dat snappen wij als geen ander. Bij de grootste en belangrijkste aankoop van je leven wil je iemand die je helpt, begeleidt en ontzorgt. Iemand die jou het vertrouwen geeft dat je hypotheek goed geregeld is, waardoor jij straks zorgeloos geniet van je huis. Nu en later.

 

Je wilt je Jazeker voelen! Het ultieme gevoel van zekerheid dat je alleen ervaart bij jouw Hypotheker. Sinds 1985 voelen al meer dan 1 miljoen mensen zich Jazeker. Wil jij je ook Jazeker voelen?

 

Voel je ook Jazeker!

Hypotheekadvies in Den Bosch

Het vinden van de juiste hypotheek en bijbehorende hypotheekadvies is een lastige klus. Dat weten wij als geen ander. Bij De Hypotheker Den Bosch kun je rekenen op een persoonlijke aanpak. Doordat we eerst jouw financiële situatie en wensen in kaart brengen, kunnen we deze afzetten tegen de hypotheekmogelijkheden van wel 40 verschillende hypotheekaanbieders. Of je nu voor het eerst een huis gaat kopen, gaat verhuizen of verbouwingsplannen hebt, in al deze gevallen heb je baat bij een passend hypotheekadvies. 

 

Afspraak maken
J8a2188 Social Media
J8a2311 Contentlaag Samen Resized

Hypotheekadviseurs in Den Bosch

Bij De Hypotheker Den Bosch beschikken we over veel kennis en ervaring. Hiermee zijn wij een betrouwbare partner in de markt van hypotheekaanbieders. Voor al je vragen op hypotheekgebied kun je altijd bij ons terecht. Als je een nieuwe hypotheek wil afsluiten, of je huidige hypotheek wil oversluiten of aanpassen, brengen we om te beginnen jouw financiële situatie in kaart. Op basis daarvan werken we stapsgewijs toe naar een passend hypotheekadvies. Onze ervaren hypotheekadviseurs nodigen je graag uit in onze vestiging aan de Stationsweg om jou van persoonlijk hypotheekadvies te voorzien. 

 

Afspraak maken

Opzoek naar een hypotheek in Den Bosch?

Met onze uitgebreide kennis en jarenlange ervaring van de lokale markt in Den Bosch en omliggende wijken zoals De Donk, De Slagen, De Herven, Aawijk, Bazeldonk, Boschveld, Schutskamp en De Hambaken, ben je bij ons verzekerd van het beste hypotheekadvies Den Bosch. Onze lokale hypotheekadviseurs begrijpen de specifieke behoeften van de regio en staan voor je klaar. Kom gerust langs voor een vrijblijvend intakegesprek en ontdek waarom wij de juiste keuze zijn voor jouw hypotheekadvies in Den Bosch en omstreken.

 

Afspraak maken
J8a1572 Social Media
J8a8802 Social Media

Een woning kopen? Meer dan alleen een hypotheek

Een woning kopen is een erg spannend proces. Als je eenmaal je droomhuis gevonden hebt, wil je het liefst alles zo snel mogelijk regelen. Hierbij komen natuurlijk veel vragen naar boven:

 

 

Wij beantwoorden al je vragen!

 

Afspraak maken

Aankoopbegeleiding

Bij De Hypotheker kun je de aankoop van je toekomstige woning en de eventuele verkoop van de huidige woning laten begeleiden door een erkende en onafhankelijke lokale makelaar tegen een sterk gereduceerd tarief. Wat houdt de aankoopbegeleiding in?

 

Bespaar tijd, moeite en geld

 

 • De aankoopbegeleiding kan je veel tijd, moeite en geld besparen;
 • Laat je informeren door een hypotheekadviseur van De Hypotheker;
 • Vraag naar de voorwaarden op de vestiging.

 

Nadat je zelf voor het eerst de woning hebt bezocht, gaat de makelaar voor een tweede bezichtiging met je mee. De makelaar doet de onderhandelingen en zorgt voor het koopcontract. Pas bij definitieve aankoop van de woning wordt het tarief in rekening gebracht.

 

Afspraak maken
Aankoopbegeleiding
J8a0280 Social Media

Het All In Woonpakket

Als je een huis koopt, dan wil je natuurlijk dat alles goed verzekerd is. De Hypotheker kan verschillende verzekeringen voor je verzorgen, zoals een opstal-, inboedel- aansprakelijkheids- of rechtsbijstandverzekering. Het All In Woonpakket bestaat uit alle verzekeringen die je als huiseigenaar nodig hebt tegen uiterst concurrerende tarieven. Het pakket bevat standaard dekkingen voor opstal (inclusief glas), inboedel en aansprakelijkheid (gezinsdekkend). Uiteraard zijn de verschillende verzekeringen ook los af te sluiten.

 

Enkele voordelen op een rij:

 

 • Geen eigen risico, zelfs niet bij stormschade;
 • Garantie tegen onderverzekering;
 • Meest uitgebreide dekking;
 • 24-uurs schadeservice.

 

Wil je een verzekering met een prima dekking en een goed betaalbare premie? Maak een afspraak en kies dan voor het All In Woonpakket.

 

Afspraak maken

Je woning in Den Bosch verduurzamen?

Wanneer je je woning in Den Bosch gaat verduurzamen, is dat niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Je verbetert het energielabel van je woning ermee en bovendien wordt je huis meer waard. Natuurlijk ga je ook flink besparen op je maandelijkse energielasten. Aan verduurzamingsmaatregelen hangt echter wel een prijskaartje. Hoe ga je dat betalen? De Hypotheker Den Bosch adviseert je graag over de financiële mogelijkheden.

 

Financieringsmogelijkheden 

 

 • Je woning verduurzamen met je hypotheek
 • Je woning verduurzamen met een lening
 • Je woning verduurzamen met subsidies


Wil je meer informatie over deze manieren om de verduurzaming van je huis financieel mogelijk te maken? Maak dan een afspraak bij De Hypotheker Den Bosch!


Online duurzaamheidsscan

 

Met de vrijblijvende online scan bekijk je de verschillende mogelijkheden om je woning te verduurzamen en bereken je in een paar minuten hoeveel je kunt besparen met verschillende energiebesparende voorzieningen.

 

Naar de scan
Campagne foto zonnepanelen
J8A9302 Social Media

Starters

Wil jij een huis kopen als starter en ben jij je ook al aan het oriënteren op de woningmarkt? De hypotheker Den Bosch is er voor jou om je te begeleiden en te voorzien van de juiste informatie. Een eerste huis kopen als starter is een spannende stap waarbij er veel op je af komt. De Hypotheker biedt hypotheekadvies voor starters in Den Bosch en helpt je onder andere door antwoord te geven op belangrijke vragen zoals:

 

 • Wat is een starterslening?
 • Hoeveel kan ik lenen?
 • Wat zijn mijn maandelijkse vaste lasten?
 • Zijn er subsidies en regelingen voor starters in Den Bosch?

 

De plek waar starters hun droomhuis vinden

 

Onze hypotheekadviseurs bieden financiële begeleiding voor starters op de woningmarkt en staan klaar om je gedurende het hele proces te begeleiden. Met onze uitgebreide kennis van de lokale woningmarkt begrijpen wij als geen ander de uitdagingen waar starters op de woningmarkt mee te maken krijgen. 


Of jij nu graag een starters hypotheek wilt voor een nieuwbouw starterswoning of een oudere starterswoning, samen zorgen wij ervoor dat jij de eerste stap kan zetten naar je droomhuis. 

 

Afspraak maken

 

Den Bosch stad

Den Bosch is een betoverende stad waar veel middeleeuwse monumenten goed bewaard zijn gebleven. Met zijn mooie grachten, eeuwenoude architectuur en de  indrukwekkende Sint-Janskathedraal straalt de stad Den Bosch zijn geschiedenis uit. Den Bosch bevindt zich in een omgeving waar gezellige markten de stad een levendige sfeer geven. Ook kunst en cultuur zijn  zeker te vinden in het Noordbrabants Museum en het Design Museum, waar je je fantasie de vrije loop kan laten. Voor de liefhebbers van eten biedt Den Bosch veel lekkernijen,  zoals de iconische Bossche Bollen. Den Bosch is een stad waar de Brabantse gastvrijheid altijd voelbaar is!

Stel wijst naar woning - De Hypotheker
Verhuislift Vestigingspagina

Ook Jazeker op huizenjacht?

Een huis kopen is spannend. Dat snappen wij als geen ander. Bij de grootste en belangrijkste aankoop van je leven wil je iemand die je helpt, begeleidt en ontzorgt. Je wilt je Jazeker voelen! Het ultieme gevoel van zekerheid dat je alleen ervaart bij jouw Hypotheker.

 

Het is op de krappe woningmarkt namelijk niet makkelijk om je voet tussen de deur te krijgen. Dankzij Bieden met Zekerheid ben je verzekerd van een beter bod. Meer weten? Jouw Hypotheker kan tijdens een gratis oriëntatiegesprek meer vertellen over deze verzekering.

 

Afspraak maken

Je voelt je heel Jazeker met ons hypotheekadvies

Het hypotheekadvies van jouw Hypotheker is altijd helemaal onafhankelijk. Waarom? Omdat we meer dan 40 aanbieders met elkaar vergelijken op rentes en voorwaarden! Natuurlijk vergeten we ook jouw eigen bank niet. Zo weet jij dus zeker dat je de hypotheek krijgt die het beste past bij jouw situatie en jouw wensen. Nu en in de toekomst.

 

Maak een afspraak om jouw mogelijkheden te bespreken en kom langs voor een gratis oriëntatiegesprek. Onze hypotheekadviseurs helpen je graag verder!

 

Afspraak maken
Danser Vestigingspagina

Wat betaal je ons?

Wij vinden het belangrijk dat je weet wat je ons betaalt voor onze dienstverlening. Het eerste intakegesprek op de vestiging is vrijblijvend en voor onze rekening. Besluit je vervolgens je hypotheek te regelen via De Hypotheker, dan gelden onderstaande richtprijzen. De prijzen zijn gebaseerd op één aanvrager.
Eerste huis kopen
€ 2.495
Volgende woning
€ 3.095
Huis kopen als ondernemer
€ 2.995
Uit elkaar gaan
€ 3.795
Verduurzamen
€ 2.495
Verbouwen
€ 2.495
Overwaarde benutten
€ 2.495
Hypotheek oversluiten
€ 2.995
Maak een afspraak