De Hypotheker

Hypotheekadviseur in Den Bosch

Bij De Hypotheker Den Bosch kun je terecht bij Carel Goethart en zijn team voor deskundig hypotheekadvies en voor andere financiële zaken zoals woonverzekeringen. Onze onafhankelijke hypotheekadviseurs brengen je huidige financiële situatie in kaart en zetten alle mogelijkheden voor je op een rijtje. Zo komen we samen tot de beste hypotheek voor jou. Persoonlijk contact en direct verbonden zijn met onze klanten vinden we erg belangrijk. We spelen in op je persoonlijke wensen en helpen je met de grootste aankoop van je leven, je (t)huis! Je vindt De Hypotheker Den Bosch aan de Stationsweg.

 

We hopen je snel te mogen verwelkomen voor een vrijblijvende eerste kennismaking! Maak via het afspraakformulier direct een afspraak met een van onze hypotheekadviseurs.

arrow

Wij vergelijken 40 aanbieders

Bezoek & Contact
remove add

Stationsweg 3

5211 TV Den Bosch

Openingstijden
remove add
Maandag 09:00 - 17:30
Dinsdag 09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 20:00
Donderdag 09:00 - 20:00
Vrijdag 09:00 - 17:30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
Afspraak buiten kantoortijden
Op doordeweekse avonden zijn afspraken mogelijk in overleg met de adviseur.
Afspraak buiten kantoortijden
Op doordeweekse avonden zijn afspraken mogelijk in overleg met de adviseur.
Op deze pagina

Wat kan de hypotheekadviseur van De Hypotheker Den Bosch voor je doen?

Wat voor hypotheek past het best bij jouw persoonlijke woonsituatie? Is het verstandig om je hypotheek over te sluiten? Kan je boetevrij aflossen? Deze en alle andere vragen over je hypotheek kun je stellen aan de hypotheekadviseur van De Hypotheker Den Bosch.

 

De hypotheekadviseur geeft onafhankelijk hypotheekadvies om voor jou de meest rendabele hypotheek te vinden. Dit maakt ons advies anders dan een hypotheekadvies bij je bank. Wij bekijken namelijk niet alleen het aanbod van jouw bank maar ook die van alle andere Nederlandse banken en nog meer hypotheekverstrekkers.

Dit kan je verwachten van ons hypotheekadvies:

Het eerste gesprek is altijd kosteloos;
Echt onafhankelijk advies: onze adviseurs vergelijken meer dan 40 aanbieders;
Zeker weten dat je de beste hypotheek voor jouw persoonlijke situatie hebt, nu én in de toekomst;
Je afspraak kan telefonisch, digitaal of bij ons op de vestiging plaatsvinden;
Complete afwikkeling, van offerte tot het afsluiten van de hypotheek.

Onze beoordelingen

9,8
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star - Half
Op basis van 209 beoordelingen
Bekijk de reviews op Advieskeuze.nl
Advieskeuze.nl verzamelt klantenreviews van financiële dienstverleners
Laura
15 februari 2024
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star

Fantastisch goed geholpen bij de aanvraag voor een verbouwingshypotheek. Hele fijne persoonlijke communicatie. Op al onze vragen een goede duidelijke uitleg en lekker to the point. Echt een aanrader als je een hypotheek nodig hebt!

Tim
4 februari 2024
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star

Wij zijn erg goed door Gerwin geholpen bij de aankoop van ons eerste huis. Dit is uiteindelijk een nieuwbouwhuis geworden. Ook Harriët heeft ons erg goed geholpen.

M.
11 oktober 2022
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star

Fijn gesprek en zonder vragen uit het gesprek gekomen. Alles was duidelijk.

Cees
26 augustus 2022
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star

Deskundig advies en goede begeleiding, ook na het gesprek voor vervolgvragen

Laurence
8 augustus 2022
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star

Ben je opzoek naar een bedrijf dat het vak tot in detail verstaat en tevens dienstverlening hoog in het vaandel heeft staan? Ga dan op bezoek bij de Hypotheker in Den Bosch! Een woning kopen is voor ons geen frequente bezigheid, eigen kennis omtrent de stortvloed aan informatie is daarom oppervlakkig. Carel Goethart verstaat zijn vak en nam ons stap voor stap mee door het gehele traject. Stipt daarbij alle belangrijke factoren aan, zet keuzes helder uiteen met voor- en tegens, denkt toekomstgericht en weet complexe materie begrijpbaar te maken. Tevens is de backoffice zeer accuraat en is geen vraag teveel. Wij bevelen de Hypotheker in Den Bosch dan ook van harte aan!

Arrow

Maak een afspraak bij De Hypotheker Den Bosch

De afspraak kan telefonisch, via een online adviesgesprek of op de vestiging plaatsvinden.

Het eerste gesprek is altijd kosteloos
Écht onafhankelijk advies: wij vergelijken meer dan 40 aanbieders
Inzicht in je financiële mogelijkheden en je maandlasten
Op dit nummer nemen we contact met je op.
Indien we je niet telefonisch kunnen bereiken sturen we je een e-mail.
Jazekerweten Vliegvissen Klein
Jazekerweten!

Bij het afsluiten van een hypotheek komt veel kijken. Of het nu voor je eerste huis, een volgende woning of het oversluiten van je huidige hypotheek is. Daarom hebben wij nu Jazekerweten! Een serie korte video's, waarin we allerlei zaken rondom je hypotheek inzichtelijk maken. Denk bijvoorbeeld aan thema's als besparen op je maandlasten door je hypotheek over te sluiten, verduurzaming van je woning of de aflossingsvrije hypotheek. In een minuutje vertellen we de belangrijkste ins en outs over deze onderwerpen, zodat je helemaal up-to-date bent.

Meer informatie?

Jazekerweten!

Hypotheekadvies in Den Bosch

Het vinden van de juiste hypotheek en bijbehorende hypotheekadvies is een lastige klus. Dat weten wij als geen ander. Bij De Hypotheker Den Bosch kun je rekenen op een persoonlijke aanpak. Doordat we eerst jouw financiële situatie en wensen in kaart brengen, kunnen we deze afzetten tegen de hypotheekmogelijkheden van wel 40 verschillende hypotheekaanbieders. Of je nu voor het eerst een huis gaat kopen, gaat verhuizen of verbouwingsplannen hebt, in al deze gevallen heb je baat bij een passend hypotheekadvies. 

 

Afspraak maken
J8a2188 Social Media
J8a2311 Contentlaag Samen Resized

Hypotheekadviseurs in Den Bosch

Bij De Hypotheker Den Bosch beschikken we over veel kennis en ervaring. Hiermee zijn wij een betrouwbare partner in de markt van hypotheekaanbieders. Voor al je vragen op hypotheekgebied kun je altijd bij ons terecht. Als je een nieuwe hypotheek wil afsluiten, of je huidige hypotheek wil oversluiten of aanpassen, brengen we om te beginnen jouw financiële situatie in kaart. Op basis daarvan werken we stapsgewijs toe naar een passend hypotheekadvies. Onze ervaren hypotheekadviseurs nodigen je graag uit in onze vestiging aan de Stationsweg om jou van persoonlijk hypotheekadvies te voorzien. 

 

Afspraak maken

Opzoek naar een hypotheek in Den Bosch?

Met onze uitgebreide kennis en jarenlange ervaring van de lokale markt in Den Bosch en omliggende wijken zoals De Donk, De Slagen, De Herven, Aawijk, Bazeldonk, Boschveld, Schutskamp en De Hambaken, ben je bij ons verzekerd van het beste hypotheekadvies Den Bosch. Onze lokale hypotheekadviseurs begrijpen de specifieke behoeften van de regio en staan voor je klaar. Kom gerust langs voor een vrijblijvend intakegesprek en ontdek waarom wij de juiste keuze zijn voor jouw hypotheekadvies in Den Bosch en omstreken.

 

Afspraak maken
J8a1572 Social Media
Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Bij De Hypotheker kun je de aankoop van je toekomstige woning en de eventuele verkoop van de huidige woning laten begeleiden door een erkende en onafhankelijke lokale makelaar tegen een sterk gereduceerd tarief. Wat houdt de aankoopbegeleiding in?

 

Bespaar tijd, moeite en geld

 

 • De aankoopbegeleiding kan je veel tijd, moeite en geld besparen;
 • Laat je informeren door een hypotheekadviseur van De Hypotheker;
 • Vraag naar de voorwaarden op de vestiging.

 

Nadat je zelf voor het eerst de woning hebt bezocht, gaat de makelaar voor een tweede bezichtiging met je mee. De makelaar doet de onderhandelingen en zorgt voor het koopcontract. Pas bij definitieve aankoop van de woning wordt het tarief in rekening gebracht.

 

Afspraak maken

Het All In Woonpakket

Als je een huis koopt, dan wil je natuurlijk dat alles goed verzekerd is. De Hypotheker kan verschillende verzekeringen voor je verzorgen, zoals een opstal-, inboedel- aansprakelijkheids- of rechtsbijstandverzekering. Het All In Woonpakket bestaat uit alle verzekeringen die je als huiseigenaar nodig hebt tegen uiterst concurrerende tarieven. Het pakket bevat standaard dekkingen voor opstal (inclusief glas), inboedel en aansprakelijkheid (gezinsdekkend). Uiteraard zijn de verschillende verzekeringen ook los af te sluiten.

 

Enkele voordelen op een rij:

 

 • Geen eigen risico, zelfs niet bij stormschade;
 • Garantie tegen onderverzekering;
 • Meest uitgebreide dekking;
 • 24-uurs schadeservice.

 

Wil je een verzekering met een prima dekking en een goed betaalbare premie? Maak een afspraak en kies dan voor het All In Woonpakket.

 

Afspraak maken
J8a0280 Social Media
Campagne foto zonnepanelen

Je woning in Den Bosch verduurzamen?

Wanneer je je woning in Den Bosch gaat verduurzamen, is dat niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Je verbetert het energielabel van je woning ermee en bovendien wordt je huis meer waard. Natuurlijk ga je ook flink besparen op je maandelijkse energielasten. Aan verduurzamingsmaatregelen hangt echter wel een prijskaartje. Hoe ga je dat betalen? De Hypotheker Den Bosch adviseert je graag over de financiële mogelijkheden.

 

Financieringsmogelijkheden 

 

 • Je woning verduurzamen met je hypotheek
 • Je woning verduurzamen met een lening
 • Je woning verduurzamen met subsidies


Wil je meer informatie over deze manieren om de verduurzaming van je huis financieel mogelijk te maken? Maak dan een afspraak bij De Hypotheker Den Bosch!


Online duurzaamheidsscan

 

Met de vrijblijvende online scan bekijk je de verschillende mogelijkheden om je woning te verduurzamen en bereken je in een paar minuten hoeveel je kunt besparen met verschillende energiebesparende voorzieningen.

 

Naar de scan

Starters

Wil jij een huis kopen als starter en ben jij je ook al aan het oriënteren op de woningmarkt? De hypotheker Den Bosch is er voor jou om je te begeleiden en te voorzien van de juiste informatie. Een eerste huis kopen als starter is een spannende stap waarbij er veel op je af komt. De Hypotheker biedt hypotheekadvies voor starters in Den Bosch en helpt je onder andere door antwoord te geven op belangrijke vragen zoals:

 

 • Wat is een starterslening?
 • Hoeveel kan ik lenen?
 • Wat zijn mijn maandelijkse vaste lasten?
 • Zijn er subsidies en regelingen voor starters in Den Bosch?

 

De plek waar starters hun droomhuis vinden

 

Onze hypotheekadviseurs bieden financiële begeleiding voor starters op de woningmarkt en staan klaar om je gedurende het hele proces te begeleiden. Met onze uitgebreide kennis van de lokale woningmarkt begrijpen wij als geen ander de uitdagingen waar starters op de woningmarkt mee te maken krijgen. 


Of jij nu graag een starters hypotheek wilt voor een nieuwbouw starterswoning of een oudere starterswoning, samen zorgen wij ervoor dat jij de eerste stap kan zetten naar je droomhuis. 

 

Afspraak maken

 

J8A9302 Social Media
Stel wijst naar woning - De Hypotheker

Den Bosch stad

Den Bosch is een betoverende stad waar veel middeleeuwse monumenten goed bewaard zijn gebleven. Met zijn mooie grachten, eeuwenoude architectuur en de  indrukwekkende Sint-Janskathedraal straalt de stad Den Bosch zijn geschiedenis uit. Den Bosch bevindt zich in een omgeving waar gezellige markten de stad een levendige sfeer geven. Ook kunst en cultuur zijn  zeker te vinden in het Noordbrabants Museum en het Design Museum, waar je je fantasie de vrije loop kan laten. Voor de liefhebbers van eten biedt Den Bosch veel lekkernijen,  zoals de iconische Bossche Bollen. Den Bosch is een stad waar de Brabantse gastvrijheid altijd voelbaar is!

Wat betaal je ons?

Wij vinden het belangrijk dat je weet wat je ons betaalt voor onze dienstverlening. Het eerste intakegesprek op de vestiging is vrijblijvend en voor onze rekening. Besluit je vervolgens je hypotheek te regelen via De Hypotheker, dan gelden de volgende richtprijzen:

Klein Adviseur23

Zelfzeker

Door de benodigde stukken digitaal aan te leveren bouw je zelf online aan je dossier. Eén van onze experts neemt contact met je op voor een telefonische kennismaking. Op de vestiging ontvang je een volwaardig en persoonlijk advies.

Jazeker

Je komt langs op onze vestiging, waarbij je bij onze adviseur aangeeft wat de wensen en uitgangspunten voor je hypotheek zijn. Samen met de adviseur ga je aan de slag.

Pluszeker

Je komt regelmatig langs op onze vestiging en wordt volledig ontzorgd door onze adviseur. De adviseur gaat op basis van jouw situatie en behoeften aan de slag met je hypotheek.

Maak een afspraak bij De Hypotheker Den Bosch

De afspraak kan telefonisch, via een online adviesgesprek of op de vestiging plaatsvinden.

Het eerste gesprek is altijd kosteloos
Écht onafhankelijk advies: wij vergelijken meer dan 40 aanbieders
Inzicht in je financiële mogelijkheden en je maandlasten
Op dit nummer nemen we contact met je op.
Indien we je niet telefonisch kunnen bereiken sturen we je een e-mail.
Maak een afspraak