De Hypotheker Uden

De Hypotheker Uden is hét adres waar je terecht kan voor hypotheekadvies en voor andere financiële zaken. Je kunt bij ons altijd binnen vijf werkdagen terecht: voor een Hypotheek Speeddate van 30 minuten of een uitgebreid hypotheekgesprek. Heb je liever een afspraak thuis of op je werk? Informeer naar de mogelijkheden. 
Bel mij voor een afspraak arrow_forward

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30
Dinsdag 09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 17:30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Afspraken buiten kantoortijden op doordeweekse avonden zijn mogelijk in overleg met de adviseur.

De Hypotheker Uden

De Hypotheker Uden

Velmolenweg 167
5404 LC Uden

Onze tarieven

Wij vinden het belangrijk dat je weet wat je ons betaalt voor onze dienstverlening.

Zelfzeker

1495
Richtprijs
Door de benodigde stukken digitaal aan te leveren bouw je zelf online aan je dossier. Eén van onze adviseurs checkt samen met jou of je de beste keuze hebt gemaakt. Je ontvangt een volwaardig en persoonlijk advies.

Jazeker

2295
Richtprijs
Je komt langs op onze vestiging, waarbij je bij onze adviseur aangeeft wat de wensen en uitgangspunten voor je hypotheek zijn. Samen met de adviseur ga je aan de slag.

Pluszeker

2995
Richtprijs
Je komt regelmatig langs op onze vestiging en wordt volledig ontzorgd door onze adviseur. De adviseur gaat op basis van jouw situatie en behoeften aan de slag met je hypotheek.

Klantbeoordelingen

Advieskeuze.nl

Score Advieskeuze.nl

Advieskeuze.nl verzamelt klantreviews van financiële dienstverleners.

Bekijk de reviews

Even voorstellen: het team van De Hypotheker Uden

Wat betaal je ons?

Wij vinden het belangrijk dat je precies weet wat je betaalt voor onze diensten. Daarover zijn wij volstrekt transparant en duidelijk vooraf. Je krijgt nooit kosten in rekening gebracht, welke niet vooraf zijn afgestemd. Klik hier voor ons volledige tarievenoverzicht.

Naast ons reguliere hypotheekadvies bieden wij nog drie aanvullende diensten aan: Aankoop Support, Duurzaamheid en DUO Koop.

Aankoop Support

Als je een woning gaat kopen, dan wil je graag een expert inschakelen. Maar misschien vind je een aankoopmakelaar te duur? Wij hebben de oplossing, genaamd Aankoop Support.

Wij zijn geen makelaar en gaan ook niet mee kijken bij de woning. Op afstand gaan we je helpen bij het onderhandelen en het opmaken van de voorlopige koopakte. In combinatie met een bouwkundige keuring is Aankoop Support een goedkopere manier om toch professionele ondersteuning te krijgen bij de aankoop van je nieuwe woning.

Als aanvulling op onze dienstverlening zijn al onze adviseurs Erkend Aankoopbemiddelaar geworden. En daarmee heb je een compleet pakket aan professionals bij de hand!

Duurzaamheid

Met Best Groen hebben we een samenwerking om onze klanten te stimuleren om duurzamer te gaan wonen. De eerste stap is het aanbieden en verzorgen van zonnepanelen. Investeringen liggen hierbij gemiddeld tussen de 4.000 en 10.000 euro. Het extra financieren hiervan kost ongeveer 35 euro per maand. De maandelijkse besparingen kunnen oplopen tot 150 euro per maand. Een financiering voor energiebesparende maatregelen mag altijd bovenop de normale financiering en levert dus enorme maandelijkse besparingen op. Dit aanbod is in eerste instantie nog enkel mogelijk met zonnepanelen, maar zal in de loop der tijd uitgebreid worden.

DUO Koop

Als één van de weinigen hebben wij een licentie om woningen met klanten aan te kopen onder de DUO Koop regeling. Dat betekent dat je de grond van je gekochte woning niet zelf koopt, maar laat kopen door DUO Koop. Zij kopen de grond en verhuren die vervolgens aan je. Dat heet erfpacht. In het verleden zaten hier haken en ogen aan, maar tegenwoordig zijn dit keurig nette regelingen. Hierdoor is het voor sommige consumenten een manier om toch een geschikte woning te kunnen kopen. Je kunt er namelijk, afhankelijk van je inkomen, redelijk tot fors meer door lenen. En de maandlasten zijn lager dan bij een reguliere financiering. Het kan dus ook iets voor jou zijn. Laat je goed informeren!

Onze blogs

Namens De Hypotheker Uden zijn verschillende blogs verschenen. Je vindt ze hieronder: