Jazekerweten!
Bij het afsluiten van een hypotheek komt veel kijken. Of het nou voor je eerste huis, een volgende woning of het oversluiten van je huidige hypotheek is. Daarom hebben wij nu Jazekerweten! Een serie korte video's over allerlei zaken rondom je hypotheek.
1 / 3
Eerste huis kopen
Spannend, het kopen van je eerste huis! Allereerst wil je natuurlijk weten: hoeveel kan ik lenen? Met het Hypotheker Certificaat ben je goed voorbereid bij het kopen van je eerste woning. In onze video's vertellen we je waar je maximale hypotheek op gebaseerd is, wat de invloed is van een studieschuld of andere leningen en hoeveel eigen geld je moet inbrengen.
Meer over je eerste huis kopen
Volgende woning kopen
Als je leven verandert, is het misschien tijd voor een nieuwe stap: een volgende woning kopen. Waarschijnlijk heb je een hoop vragen, zoals: heb ik een overbruggingshypotheek nodig? Kan ik mijn oude hypotheek meenemen? En hoe kan ik het best profiteren van mijn overwaarde? Al deze informatie vind je in onze video's.
Meer over je volgende huis kopen
1 / 3
1 / 3
Besparen op je woonlasten
Je woont nog heerlijk in je huidige woning, maar zou wel graag besparen op je woonlasten. Wij vertellen je alles over de mogelijkheden, zoals het oversluiten van je hypotheek en besparen door je huis te verduurzamen.
Doe de oversluitcheck
Onafhankelijk advies
De Hypotheker heeft 180 vestigingen in het hele land met ongeveer 400 onafhankelijke hypotheekadviseurs. Wat is de meerwaarde van onafhankelijk advies? We vertellen het je in de video. Klaar voor een vrijblijvend oriënterend gesprek? Maak dan een kosteloze afspraak op een vestiging bij jou in de buurt.
Maak een afspraak