Jazekerweten

Bij het afsluiten van een hypotheek komt veel kijken. Of het nou voor je eerste huis, een volgende woning of het oversluiten van je huidige hypotheek is. Daarom hebben wij nu Jazekerweten! Een serie korte video's over allerlei zaken rondom je hypotheek.

Verbouwen

Heb je een eigen huis? Dan zit je misschien wel op een mooi kapitaaltje: overwaarde! Je kunt je overwaarde inzetten om over te bieden op een nieuwe woning, maar je kunt het ook inzetten om je woning te verbouwen en/of verduurzamen. Wil je weten wat jouw overwaarde is? Met onze nieuwe berekening bereken je het binnen een minuut.

Arrow
Arrow

Besparen op je woonlasten

Je woont nog heerlijk in je huidige woning, maar zou wel graag besparen op je woonlasten. Wij vertellen je alles over de mogelijkheden, zoals het oversluiten van je hypotheek en besparen door je huis te verduurzamen.

Volgende woning kopen

Als je leven verandert, is het misschien tijd voor een nieuwe stap: een volgende woning kopen. Waarschijnlijk heb je een hoop vragen, zoals: heb ik een overbruggingshypotheek nodig? Kan ik mijn oude hypotheek meenemen? En hoe kan ik het best profiteren van mijn overwaarde? Al deze informatie vind je in onze video's.

Arrow
Arrow

Eerste huis kopen

Spannend, het kopen van je eerste huis! Allereerst wil je natuurlijk weten: hoeveel kan ik lenen? Met het Hypotheker Certificaat ben je goed voorbereid bij het kopen van je eerste woning. In onze video's vertellen we je waar je maximale hypotheek op gebaseerd is, wat de invloed is van een studieschuld of andere leningen en hoeveel eigen geld je moet inbrengen.

Onafhankelijk advies

De Hypotheker heeft 180 vestigingen in het hele land met ongeveer 400 onafhankelijke hypotheekadviseurs. Wat is de meerwaarde van onafhankelijk advies? We vertellen het je in de video. Klaar voor een vrijblijvend oriënterend gesprek? Maak dan een kosteloze afspraak op een vestiging bij jou in de buurt.

Arrow