Jazekerweten!

Bij het afsluiten van een hypotheek komt veel kijken. Of het nou voor je eerste huis, een volgende woning of het oversluiten van je huidige hypotheek is. Daarom hebben wij nu Jazekerweten! Een serie korte video's over allerlei zaken rondom je hypotheek.

Hypotheek oversluiten

Nu de hypotheekrente historisch laag is, is de kans groot dat jouw huidige hypotheekrente hoger is dan de actuele rente. Oversluiten kan dan voordelig zijn. We leggen je in de video's hieronder graag uit hoe dat zit. Wil je weten of oversluiten voor jou voordelig is? Check het met onze Oversluitcheck.

Naar de Oversluitcheck arrow_forward

 

Aflossingsvrije hypotheek oversluiten

Meer dan een miljoen Nederlanders hebben een (gedeeltelijk of volledig) aflossingsvrije hypotheek. Een aflossingsvrije hypotheek zit net iets anders in elkaar dan een annuïteiten- of lineaire hypotheek. Hoe zit dat precies als je een aflossingsvrije hypotheek wil oversluiten? Check het in deze video! 

 

Doe de oversluitcheck arrow_forward

 

Je woning verduurzamen

Het verduurzamen van je woning is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Door te investeren in bijvoorbeeld isolatie, zonnepanelen of een HR-ketel, daalt je energierekening aanzienlijk. In onderstaande video leggen we je uit hoe je de verduurzaming van je woning kunt financieren. Wil je weten hoeveel jij kunt besparen door te verduurzamen? Doe onze Duurzaamheidsscan.

Naar de scan arrow_forward

 

Onafhankelijk hypotheekadvies

De Hypotheker heeft 180 vestigingen in het hele land met ongeveer 400 onafhankelijke hypotheekadviseurs. Wat is de meerwaarde van onafhankelijk advies, wat houdt het in en wat is het verschil met advies van een bank? Wij bespreken het in onderstaande video.

 

We hopen dat je wat hebt opgestoken van onze Jazekerweten! video's. Ben je klaar voor een vrijblijvend oriënterend gesprek met één van onze hypotheekadviseurs? Maak dan een afspraak op een vestiging bij jou in de buurt. Het eerste gesprek is voor onze rekening.

Maak een afspraak arrow_forward