Home Campagne

Overwaarde? Daar kun je wat mee

Heb je overwaarde? Dan zou je zomaar eens kunnen zitten op een mooi kapitaaltje. Simpel gezegd houdt overwaarde in dat de netto verkoopopbrengst van je huis hoger is dan de resterende schuld van de hypotheek. In sommige gevallen kunnen deze verschillen zelfs aardig oplopen, en dat is positief. Maar waar kun je deze extra waarde nu precies voor gebruiken? Zo kun je ervoor kiezen om het te laten staan, maar je kunt het ook gebruiken voor een verbouwing, het kopen van een nieuwe woning óf het maken van een mooie reis. 

Zo zijn er nog tal van andere opties waar je de overwaarde van je woning voor kunt inzetten. Benieuwd naar alle mogelijkheden? 

Maak vrijblijvend een afspraak arrow_forwardArrow

Hoe zet jij je overwaarde in?

Nu je hebt berekend over hoeveel overwaarde je beschikt, is het tijd om eens na te denken over wat je er allemaal mee zou kunnen doen. Zo zou je de overwaarde kunnen gebruiken om je woning te verduurzamen, je kind helpen met een lening, of zelfs je overwaarde kunnen opnemen ter aanvulling op je pensioen. 

Meer mogelijkheden arrow_forward

Advies inwinnen

Bij de Hypotheker kun je kosteloos een intakegesprek inplannen om in kaart te brengen wat de stand van zaken is rondom je huidige hypotheek en je overwaarde. Dat biedt duidelijkheid en zekerheid. Ook informeren we je over de mogelijkheden om je hypotheek aan te passen of over te sluiten, wanneer dat gunstig is. 

Heb je je hypotheek niet afgesloten via De Hypotheker? Ook dan ben je welkom. Zorg er dan wel voor dat je alle hypotheekgegevens meeneemt naar het gesprek. De adviseur heeft dan snel en makkelijk inzicht in jouw informatie zodat hij je van een goed advies kan voorzien.

Heb je nog vragen? Mail ze ons gerust. We komen zo snel mogelijk bij je terug. Je kunt ook chatten met onze adviseurs. Er verschijnt vanzelf een chatscherm als er een medewerker beschikbaar is (van maandag tot en met zaterdag van 8:00 tot 22:00 uur en op zondag van 9:00 tot 22:00).

Meer weten?

Maak een afspraak voor een vrijblijvend eerste gesprek, zodat je precies weet hoe je jouw overwaarde kunt benutten in de huidige markt.

Maak een afspraak arrow_forward