Dit is wat onze hypotheekadviseurs voor jou doen

Heb je een woning gespot en zie je jezelf er al helemaal wonen? Of dat ook echt tot de mogelijkheden behoort, hangt voor een groot deel af van de financiering. Met andere woorden: de hypotheek. Met meer dan 180 vestigingen door het hele land is er altijd wel een hypotheekadviseur van De Hypotheker bij jou in de buurt om je hierbij te helpen.

Hypotheekadvies De Hypotheker

De Hypotheker is altijd onafhankelijk en geeft advies waarbij jouw belang gegarandeerd voorop staat:

  • Zo kijken we naar de haalbaarheid; hoeveel hypotheek kun je krijgen met jouw salaris. We kijken ook naar de betaalbaarheid; je wil tenslotte ook een leuk leven kunnen hebben naast je woonlasten. Onze adviseurs vergelijken meer dan 40 banken voor je. Naast de rente worden ook voorwaarden van de bank vergeleken. De hypotheekadviseur zoekt de beste deal voor jouw situatie.
  • We beantwoorden al jouw vragen over verduurzaming van de woning én hoe je deze plannen mee kunt financieren in je hypotheek.
  • Van de hypotheekadviseur ontvang je advies op maat. We kijken uitvoerig naar je persoonlijke situatie en financiële plaatje.

Bij De Hypotheker kun je naast hypotheekadvies ook terecht voor (woon-)verzekeringen. We bieden een totaalpakket.

Al vanaf het beginstadium van de huizenjacht kan een hypotheekadviseur iets voor jou betekenen. Bespreek je mogelijkheden met een van onze adviseurs tijdens een vrijblijvend eerste gesprek.

De informatie op deze pagina is gecontroleerd door:

Ulrich Purperhart | Adviseur Adviesdesk