Beoordeel De Hypotheker

Als je een huis gaat kopen, dan wil je het beste hypotheekadvies ontvangen. En wie kan daar beter over oordelen dan onze eigen klanten? Wij zijn te vinden op de grote vergelijkingssites. Ben je al bij De Hypotheker langs geweest? Laat dan een review achter over de betreffende vestiging. Van jouw advies kunnen wij weer leren!

 

Advieskeuze.nl

Advieskeuze.nl is een beoordelingssite waarop je verschillende dienstverleners kunt beoordelen, waaronder ook hypotheekadviseurs. Alle vestigingen van De Hypotheker hebben hun eigen pagina op Advieskeuze.nl waar je je review kwijt kunt.

In totaal zijn er ruim 8.500 beoordelingen over De Hypotheker geplaatst en hebben wij een gemiddeld cijfer van 9,5!
Beoordeel De Hypotheker op Advieskeuze.nl

Eén van onze klanten op Advieskeuze.nl over De Hypotheker Maarssen (11-01-2019):

"Zelden vind je iemand die zoveel passie heeft voor zijn beroep. De adviseur heeft ons uitstekend begeleid bij de aankoop van ons nieuwe huis. De adviseur zoekt naar de beste oplossingen om financieel gezond je droomhuis te kunnen kopen. Een absolute aanrader!"

 

Klantenvertellen


Klantenvertellen heeft één van de grootste klantbeoordelingssystemen van Nederland en is actief in 32 verschillende branches. Op de website zijn beoordelingen te vinden over circa 13.000 bedrijven. Sinds kort hoort De Hypotheker daar ook bij. Ben je bij De Hypotheker geweest en wil je ons beoordelen op Klantenvertellen? Vraag een link aan je hypotheekadviseur!  

Inmiddels zijn wij ruim 2.500 keer beoordeeld door onze klanten met een gemiddeld cijfer van 8,9.
Maar liefst 98% beveelt De Hypotheker aan als hypotheekadviseur. 
Bekijk de beoordelingen van De Hypotheker op Klantenvertellen

Eén van onze klanten op Klantenvertellen over De Hypotheker Lisse (26-02-2019):

"Het afsluiten van onze eerste hypotheek vonden we best spannend. Dit bleek gelukkig niet nodig. 
De hypotheekadviseur hielp ons op een prettige, rustige manier door het proces heen. Hij nam alle tijd voor onze vragen en we konden altijd bellen. Ook het contact met de assistentes was erg prettig: altijd even vriendelijk en behulpzaam en ze hielden zelf vinger aan de pols over bepaalde zaken. We hebben de dienstverlening van De Hypotheker als zeer prettig ervaren en raden dit dan ook zeker aan!"

Uitgebreide klantverhalen

Ben je benieuwd naar meer uitgebreide verhalen van klanten? Over hoe ze het ervaren hebben om een huis te kopen en een hypotheek aan te vragen? Lees de interviews met verschillende klanten