Beoordeel De Hypotheker

Als je een huis gaat kopen, dan wil je het beste hypotheekadvies ontvangen. En wie kan daar beter over oordelen dan onze eigen klanten? Wij zijn te vinden op de grote vergelijkingssites. Ben je al bij De Hypotheker langs geweest? Laat dan een review achter over de betreffende vestiging. Van jouw advies kunnen wij weer leren!

 

Advieskeuze.nl

Advieskeuze logoAdvieskeuze.nl is een beoordelingssite in samenwerking met De Consumentenbond. Je kunt hier verschillende dienstverleners beoordelen, waaronder ook hypotheekadviseurs. Alle vestigingen van De Hypotheker hebben hun eigen pagina op advieskeuze waar je je review kwijt kunt.

In totaal zijn er ruim 5.000 beoordelingen over De Hypotheker geplaatst en hebben wij een gemiddeld cijfer van 9,4!
Beoordeel De Hypotheker op Advieskeuze.nl.

Eén van onze klanten op Advieskeuze.nl over De Hypotheker Rotterdam Westblaak (6-10-2016):
''De adviseur was een zeer prettige adviseur die goed meedenkt en zelfs buiten haar werktijden (avond en op haar vrije dagen) me van professioneel advies voorzag. Dat maak ik als ondernemer wel eens anders mee, top!'' 

 

 

Klantenvertellen

Klantenvertellen logo

Klantenvertellen heeft één van de grootste klantbeoordelingssystemen van Nederland en is actief in 32 verschillende branches. Op de website zijn beoordelingen te vinden over circa 13.000 bedrijven. Sinds kort hoort De Hypotheker daar ook bij. Ben je bij De Hypotheker geweest en wil je ons beoordelen op Klantenvertellen? Vraag een link aan je hypotheekadviseur!  

Inmiddels zijn wij ruim 1.000 keer beoordeeld door onze klanten met een gemiddeld cijfer van 8,9.
Maar liefst 100% beveelt De Hypotheker aan als hypotheekadviseur.
Bekijk de beoordelingen van De Hypotheker op Klantenvertellen.

Eén van onze klanten op Klantenvertellen over De Hypotheker Den Haag Valkenbosplein (29-3-2017):
"Zeer prettig eerste (gratis) gesprek gehad van bijna 2 uur. Goede uitleg voor een leek, prettige benadering en geen gepush op vervolgafspraken. Duidelijk uitleg over de mogelijkheden in mijn situatie en een heldere verantwoording van de mogelijke kosten."

 

 

 

Deel dit artikel:
Linkedin