Beoordeel De Hypotheker

Als je een huis gaat kopen, dan wil je het beste hypotheekadvies ontvangen. En wie kan daar beter over oordelen dan onze eigen klanten? Wij zijn te vinden op de grote vergelijkingssites. Ben je al bij De Hypotheker langs geweest? Laat dan een review achter over de betreffende vestiging. Van jouw advies kunnen wij weer leren!

 

Advieskeuze.nl

Advieskeuze logo

Advieskeuze.nl is een beoordelingssite waarop je verschillende dienstverleners kunt beoordelen, waaronder ook hypotheekadviseurs. Alle vestigingen van De Hypotheker hebben hun eigen pagina op Advieskeuze.nl waar je je review kwijt kunt.

In totaal zijn er ruim 6.000 beoordelingen over De Hypotheker geplaatst en hebben wij een gemiddeld cijfer van 9,5!
Beoordeel De Hypotheker op Advieskeuze.nl.

Eén van onze klanten op Advieskeuze.nl over De Hypotheker Den Haag Laan van Meerdervoort (24-11-2017):
''Heel prettige adviseur. Luistert heel goed, geeft goed en volledig advies, heeft heel breed met me meegedacht. Gaf me ook veel vertrouwen, ik ben door hem erg goed geinformeerd." 

 

Klantenvertellen

Klantenvertellen logo

Klantenvertellen heeft één van de grootste klantbeoordelingssystemen van Nederland en is actief in 32 verschillende branches. Op de website zijn beoordelingen te vinden over circa 13.000 bedrijven. Sinds kort hoort De Hypotheker daar ook bij. Ben je bij De Hypotheker geweest en wil je ons beoordelen op Klantenvertellen? Vraag een link aan je hypotheekadviseur!  

Inmiddels zijn wij ruim 2.300 keer beoordeeld door onze klanten met een gemiddeld cijfer van 8,9.
Maar liefst 98% beveelt De Hypotheker aan als hypotheekadviseur.
Bekijk de beoordelingen van De Hypotheker op Klantenvertellen.

Eén van onze klanten op Klantenvertellen over De Hypotheker Sneek (7-12-2017):
"Zeer prettig en bekwaam geholpen door de adviseur. Onze aanvraag had heel wat haken en ogen, doch door de creativiteit en het doorzettings vermogen van de adviseur hebben we nu een heel mooi hypotheekplan op tafel liggen."

 

Uitgebreide klantverhalen

Ben je benieuwd naar meer uitgebreide verhalen van klanten? Over hoe ze het ervaren hebben om een huis te kopen en een hypotheek aan te vragen? Lees de interviews met verschillende klanten

 

 

 

Deel dit artikel:
Linkedin