Home Campagne

Hypotheekadvies in Leiderdorp

Wil je een woning kopen in Leiderdorp en zoek je hiervoor een hypotheek? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar je mogelijkheden als woningbezitter? Misschien is oversluiten voordelig voor jou. De Hypotheker Leiden is hét adres voor een hypotheek in Leiderdorp. Je kan bij ons terecht voor hypotheekadvies en voor andere financiële zaken. We brengen je huidige financiële situatie in kaart en zetten je mogelijkheden op een rijtje. We geven je onafhankelijk hypotheekadvies en gaan samen met jou aan het werk voor een toekomstgerichte hypotheek in Leiderdorp. Wil je een keer met ons aan tafel of eerst telefonisch of via beeldbellen in contact komen? Je bent van harte welkom; het eerste gesprek is op onze kosten!

 

Liever een afspraak inplannen via Skype, Facetime of Microsoft Teams? Ook dit behoort tot de mogelijkheden!

 

J8a2311 Contentlaag Samen Resized

Je hebt wellicht een eigen huis met een hypotheek in Leiderdorp. Deze heb je toentertijd afgesloten voor een bepaalde tijd en tegen bepaalde voorwaarden. Tijdens de looptijd van je hypotheek kunnen er allerlei zaken veranderen. De hypotheekrente wijzigt, je woning wordt meer of juist minder waard of je woonwensen veranderen. Je kunt er daarom over nadenken om je hypotheek over te sluiten. Op die manier kun je misschien een hoop geld besparen! Vanzelfsprekend kun je dan ook een eventuele gewenste verbouwing, nieuwe keuken of energiebesparende plannen direct meenemen in de nieuwe hypotheek.

Waar moet je rekening mee houden bij het oversluiten van je hypotheek?
Als je een hypotheek wilt oversluiten, moet de waarde van je woning hoger liggen dan je hypotheekwaarde. Als je huis 'onder water' staat, is de kans klein dat een geldverstrekker groen licht geeft om over te sluiten. Daarnaast zijn je hypotheekvorm, of je wel of geen NHG hebt en het aantal leningdelen bepalende factoren of oversluiten voor jou gunstig is. Als je echter al kapitaal in je hypotheek hebt opgebouwd, zijn er soms toch mogelijkheden om je hypotheek over te sluiten, ook al is de waarde van je woning (nog) niet voldoende.

De Hypotheker helpt je op weg!
Heb je een huis met een hypotheek in Leiderdorp en twijfel je om je hypotheek over te sluiten? Onze hypotheekadviseurs informeren je graag en nodigen je uit voor een adviesgesprek waarin alle mogelijkheden met je worden doorgenomen. In dit gesprek krijg je inzicht in de voor- en nadelen van oversluiten en maken we een overzicht van je nieuwe hypotheeklasten. Wil je meer weten of ben je op zoek naar hypotheekadvies in Leiderdorp? Maak dan vrijblijvend een afspraak en kom gerust een keer bij ons langs. De koffie staat klaar!

Afspraak maken

Onafhankelijk hypotheekadvies

De Hypotheker is een vertrouwd adres voor jouw hypotheek in Leiderdorp. Ons hypotheekadvies is namelijk volledig onafhankelijk: het belang van onze klanten staat altijd voorop. Op basis van jouw wensen en mogelijkheden vergelijken wij de hypotheken van meer dan 40 banken en geldverstrekkers. Ook jouw eigen bank. Zo heb je bij ons de meest uitgebreide keuze in hypotheekverstrekkers. Na een uitgebreide vergelijking selecteren we de hypotheek met de gunstigste voorwaarden en desgewenst de laagste maandlasten. Zo ben je er zeker van dat je de beste deal krijgt voor jouw persoonlijke situatie.

Wat kun je van ons verwachten?

  • Het eerste gesprek is altijd kosteloos
  • Écht onafhankelijk advies: wij vergelijken meer dan 40 aanbieders 
  • De zekerheid van de beste hypotheek voor jouw persoonlijke situatie
  • Complete afwikkeling: van offerte tot het afsluiten van de hypotheek
Afspraak maken

Aankoopbegeleiding

Bij De Hypotheker kun je de aankoop van je toekomstige woning en de eventuele verkoop van de huidige woning laten begeleiden door een erkende en onafhankelijke lokale makelaar tegen een sterk gereduceerd tarief. Wat houdt de aankoopbegeleiding in?

Bespaar tijd, moeite en geld

  • De aankoopbegeleiding kan je veel tijd, moeite en geld besparen.
  • Laat je informeren door een hypotheekadviseur van De Hypotheker.
  • Vraag naar de voorwaarden op de vestiging.

Nadat je zelf voor het eerst de woning hebt bezocht, gaat de makelaar voor een tweede bezichtiging met je mee. De makelaar doet de onderhandelingen en zorgt voor het koopcontract. Pas bij definitieve aankoop van de woning wordt het tarief in rekening gebracht.

Afspraak maken