Hypotheekadvies in Oegstgeest

Wil je een woning kopen in Oegstgeest of ben je gewoon nieuwsgierig naar je mogelijkheden als woningbezitter? Misschien is oversluiten voordelig voor jou. De Hypotheker Leiden is hét adres waar je terecht kan voor hypotheekadvies en voor andere financiële zaken. We brengen je huidige financiële situatie in kaart en zetten je mogelijkheden op een rijtje. Wil je een keer met ons aan tafel of eerst telefonisch of via beeldbellen in contact komen? Je bent van harte welkom; het eerste gesprek is op onze kosten! Liever een afspraak inplannen via Skype, Facetime of Microsoft Teams? Ook dit behoort tot de mogelijkheden!


Je hebt misschien een eigen huis met een hypotheek. Deze heb je dan afgesloten voor een bepaalde tijd en tegen bepaalde voorwaarden. Tijdens de looptijd van je hypotheek kunnen er allerlei zaken veranderen. De hypotheekrente wijzigt, je woning wordt meer of juist minder waard of je woonwensen veranderen. 

Nu de hypotheekrente erg laag is, kan het een goed moment zijn om je hypotheek over te sluiten. Op die manier kun je wellicht een hoop geld besparen! Vanzelfsprekend kun je dan ook die lang gewenste verbouwing, nieuwe keuken of energiebesparende plannen direct meenemen in de nieuwe hypotheek.

Waar moet je rekening mee houden bij het oversluiten van je hypotheek?
Als je wilt oversluiten, moet de waarde van je woning hoger liggen dan je hypotheekwaarde. Als je huis 'onder water' staat, is de kans klein dat een geldverstrekker toestemming geeft om over te sluiten. Daarnaast zijn je hypotheekvorm, of je wel of geen NHG hebt en het aantal leningdelen bepalende factoren of oversluiten voor jou gunstig is. Als je echter al kapitaal in je hypotheek hebt opgebouwd, zijn er soms toch mogelijkheden om je hypotheek over te sluiten -ook al is de waarde van je woning nog niet voldoende.

De Hypotheker helpt je op weg!
Zit je erover na te denken om je hypotheek over te sluiten? Wij helpen je graag verder en nodigen je uit voor een adviesgesprek waarin we alle mogelijkheden met je doornemen. In dit gesprek geven we inzicht in de voor- en nadelen van oversluiten en maken we een overzicht van je nieuwe hypotheeklasten. Wil je meer weten? Maak een afspraak en kom langs. De koffie staat klaar!

Afspraak maken arrow_forward

Wonen in nieuwbouwproject De Kasteeltorens in Oegstgeest? Jazeker!

Ben je op zoek naar een nieuwbouwappartement in Oegstgeest? Dan is project De Kasteeltorens misschien iets voor jou. Aan de Adriaan van Royenlaan worden maar liefst 86 appartementen gebouwd, verdeeld over vijf torens. De torens zijn vernoemd naar enkele Ridders van de Ronde Tafel, hebben een centrale ligging tussen Den Haag en Amsterdam en ook de snelwegen zijn goed bereikbaar. 

De comfortabele en ruime appartementen beschikken over een inpandige berging / wasruimte en een riante buitenruimte. Tevens is ieder appartement standaard uitgerust met vloerverwarming, vrijhangend(e) toilet(ten), dubbele wastafel, luxe tegelwerk en thermostatische kranen.

Wil jij weten of je een woning in De Kasteeltorens kunt betalen? Kom dan langs bij De Hypotheker in Leiden. Wij vertellen je graag meer over alles wat er komt kijken bij de aankoop van een nieuwbouwwoning. Wil je liever een telefonische afspraak of met ons beeldbellen? Ook dit behoort tot de mogelijkheden!

Afspraak maken arrow_forward

Nieuwbouwproject Overgeest

Naast nieuwbouwproject De Kasteeltorens, is er ook sprake van de bouw van 120 woningen op het Endegeest-terrein en omgeving. Het gaat hier om het terrein tussen het gemeentehuis en de rijksweg A44. Zodra hier meer over bekend is, wordt deze pagina aangevuld met actuele informatie.


Onafhankelijk hypotheekadvies

Het hypotheekadvies van De Hypotheker is volledig onafhankelijk: het belang van onze klanten staat altijd voorop. Op basis van jouw wensen en mogelijkheden vergelijken wij de hypotheken van meer dan 40 banken en geldverstrekkers. Ook jouw eigen bank. Zo heb je bij ons de meest uitgebreide keuze in hypotheekverstrekkers. Na een uitgebreide vergelijking selecteren we de hypotheek met de gunstigste voorwaarden en desgewenst de laagste maandlasten. Zo ben je er zeker van dat je de beste deal krijgt voor jouw persoonlijke situatie.

Wat kun je van ons verwachten?

  • Het eerste gesprek is altijd kosteloos
  • Écht onafhankelijk advies: wij vergelijken meer dan 40 aanbieders 
  • De zekerheid van de beste hypotheek voor jouw persoonlijke situatie
  • Complete afwikkeling: van offerte tot het afsluiten van de hypotheek
Afspraak maken arrow_forward

Aankoopbegeleiding

Bij De Hypotheker kun je de aankoop van je toekomstige woning en de eventuele verkoop van de huidige woning laten begeleiden door een erkende en onafhankelijke lokale makelaar tegen een sterk gereduceerd tarief. Wat houdt de aankoopbegeleiding in?

Bespaar tijd, moeite en geld

  • De aankoopbegeleiding kan je veel tijd, moeite en geld besparen.
  • Laat je informeren door een hypotheekadviseur van De Hypotheker.
  • Vraag naar de voorwaarden op de vestiging.
Nadat je zelf voor het eerst de woning hebt bezocht, gaat de makelaar voor een tweede bezichtiging met je mee. De makelaar doet de onderhandelingen en zorgt voor het koopcontract. Pas bij definitieve aankoop van de woning wordt het tarief in rekening gebracht.

Afspraak maken arrow_forward