Home Campagne

Hypotheekadvies in Rijssen

Wil je een woning kopen in Rijssen of ben je nieuwsgierig naar je mogelijkheden als woningbezitter? De Hypotheker is hét adres waar je terecht kunt voor hypotheekadvies en voor andere financiële zaken. We brengen je huidige financiële situatie in kaart en zetten je mogelijkheden op een rijtje. Wil je een keer met ons aan tafel of eerst telefonisch of via beeldbellen in contact komen? Je bent van harte welkom; het eerste gesprek is op onze kosten!

Liever een afspraak inplannen via Skype, Facetime of Microsoft Teams? Ook dit behoort tot de mogelijkheden!

J8a2311 Contentlaag Samen Resized

Voor hypotheekadvies over woningen in Rijssen kun je terecht bij onze vestiging in Nijverdal. De Hypotheker Nijverdal is gevestigd aan de Máximastraat 7

Onafhankelijk hypotheekadvies

Het hypotheekadvies van De Hypotheker is volledig onafhankelijk: het belang van onze klanten staat altijd voorop. Op basis van jouw wensen en mogelijkheden vergelijken wij de hypotheken van meer dan 40 banken en geldverstrekkers. Ook jouw eigen bank. Zo heb je bij ons de meest uitgebreide keuze in hypotheekverstrekkers. Na een uitgebreide vergelijking selecteren we de hypotheek met de gunstigste voorwaarden en desgewenst de laagste maandlasten. Zo ben je er zeker van dat je de beste deal krijgt voor jouw persoonlijke situatie.

Wat kun je van ons verwachten?

  • Het eerste gesprek is altijd kosteloos
  • Écht onafhankelijk advies: wij vergelijken meer dan 40 aanbieders 
  • De zekerheid van de beste hypotheek voor jouw persoonlijke situatie
  • Complete afwikkeling: van offerte tot het afsluiten van de hypotheek
Afspraak maken