Home Campagne

Hypotheekadvies in Zierikzee

Wil je een woning kopen in Schouwen-Duiveland? De Hypotheker is hét adres waar je terecht kunt voor hypotheekadvies en voor andere financiële zaken. We brengen je huidige financiële situatie in kaart en zetten je mogelijkheden op een rijtje.

 

Je bent van harte welkom bij ons op de vestiging; het eerste gesprek is op onze kosten! Liever een afspraak bij je thuis? Jazeker! Ook dit behoort tot de mogelijkheden.

J8a2311 Contentlaag Samen Resized

Indien gewenst komen we voor hypotheekadvies over woningen in Schouwen-Duiveland graag thuis bij je langs of kun je terecht bij onze vestiging in Goes. De Hypotheker Goes is gevestigd aan de Wulffaertstraat 7.

Onafhankelijk hypotheekadvies

Het hypotheekadvies van De Hypotheker is volledig onafhankelijk: het belang van onze klanten staat altijd voorop. Op basis van jouw wensen en mogelijkheden vergelijken wij de hypotheken van meer dan 40 banken en geldverstrekkers. Ook jouw eigen bank. Zo heb je bij ons de meest uitgebreide keuze in hypotheekverstrekkers. Na een uitgebreide vergelijking selecteren we de hypotheek met de gunstigste voorwaarden en desgewenst de laagste maandlasten. Zo ben je er zeker van dat je de beste deal krijgt voor jouw persoonlijke situatie.

Wat kun je van ons verwachten?

  • Het eerste gesprek is altijd kosteloos
  • Écht onafhankelijk advies: wij vergelijken meer dan 40 aanbieders 
  • De zekerheid van de beste hypotheek voor jouw persoonlijke situatie
  • Complete afwikkeling: van offerte tot het afsluiten van de hypotheek
Afspraak maken