Jazeker! Een podcast van De Hypotheker

De Jazeker! Podcast is een nieuwe podcastserie van De Hypotheker. Hypotheekadviseurs Boudewijn de Jong en Jilles Bouter van De Hypotheker Rotterdam vertellen je alles wat je moet weten als je een huis wilt gaan kopen. Dit doen ze op een informatieve maar luchtige manier, met voldoende ruimte voor een grapje. Want een huis kopen is al serieus genoeg.

Aflevering 3: Je hypotheek regelen: wat komt erbij kijken?

In deze derde podcast gaan Boudewijn en Jilles in op het traject na het sluiten van de deal: wat komt er allemaal kijken bij het hypotheektraject? Waar kan je terecht voor onafhankelijk advies? Deskundig notaris Aad Romijn van Beurs Notarissen Rotterdam deelt een stukje advies vanuit zijn beleving als notaris.

Beluister de aflevering op Spotify:

Of op Youtube:

Aflevering 2: Huizenjacht en bieden op een woning

De tweede aflevering gaat over praktische tips voor jouw zoektocht naar een huis. Waar moet je rekening mee houden? Hoe gaat het bieden en eventueel overbieden op een woning? Wat zijn de ontbindende voorwaarden? Ook geeft makelaar Jan Paul van Daal een stuk advies vanuit zijn praktijk ervaring met starters op de woningmarkt.

Beluister de aflevering op Spotify:

Of op Youtube:

Aflevering 1: De oververhitte woningmarkt

In de eerste aflevering praten Jilles en Boudewijn met presentatrice Marijn de Vries over de overspannen woningmarkt. Is het nou echt zo erg als iedereen zegt? Hoeveel moet je overbieden om kans te maken? En wat is er nog wél mogelijk op deze huizenmarkt? In een kwartiertje ben je helemaal op de hoogte.

Beluister de aflevering op Spotify:

Of op Youtube: