Home Campagne

Nieuwbouw De Hypotheker Amsterdam Bijlmerdreef

Ben je op zoek naar een betaalbare nieuwbouwwoning in en rond Amsterdam, met veel ruimte maar ook gunstig gelegen? Dan ben je bij De Hypotheker Amsterdam Bijlmerdreef aan het goede adres. De Hypotheker helpt je graag in de zoektocht naar je droomhuis in Weesp en stadsdeel Zuidoost. 

Weesp

Weesp is een historisch stadje aan de Vecht met honderden winkels en restaurantjes. Weesp ligt direct ten zuidoosten van Amsterdam en is bereikbaar vanaf de A1 en A9. Vanaf het NS-station Weesp neem je de sprinter en sta je in een kwartiertje op Amsterdam Centraal.

Nieuwbouwprojecten in Weesp

  • Weespersluis, een ruim woonlandschap met 2.750 woningen waarbij de natuur en het water een belangrijke rol spelen. Zoek je een prachtige woning, net buiten de stad met alle faciliteiten binnen handbereik? Samen met onze partner Blauwhoed helpen wij je graag. Blauwhoed biedt in Lanenrijk 2B3 Zuid 65 zeer gevarieerde woningen aan.

Heb je interesse in dit nieuwbouwproject en wil je inzicht in je financiële mogelijkheden, maak dan een afspraak bij De Hypotheker Amsterdam Bijlmerdreef.

Afspraak maken

Amsterdam Bijlmerdreef

Amsterdam Bijlmerdreef ligt tussen het Groene Hart en het IJmeer, onder Diemen en Duivendrecht. Hoewel het stadsdeel Zuidoost niet aan de stad 'vast' zit, ben je met het openbaar vervoer zo in het centrum van Amsterdam. Ook Abcoude en Weesp liggen op fietsafstand. Het stadsdeel heeft een groen karakter; er zijn veel parken en groene gebieden te vinden zoals het Nelson Mandelapark en de Bijlmerweide. Met mooi weer kun je heerlijk ontspannen aan Gaasperplas.

In Bijlmerdreef wonen veel verschillende mensen: gezinnen, singles, studenten en ouderen met allerlei culturele achtergronden. Deze diversiteit zorgt voor een gezellige dynamiek en geeft ruimte aan verschillende culinaire, culturele en muzikale initiatieven.

Nieuwbouwprojecten in Bijlmerdreef

  • Nieuwbouwproject Switi ligt naast het Mandelapark en bestaat uit 220 woningen van verschillende groottes.
  • Gein, een authentieke wijk in Amsterdam-Zuidoost met een unieke multiculturele samenstelling. Midden in deze levendige wijk, aan het Vreeswijkpad, komt Geins. Een groen nieuwbouwproject met 104 appartementen, 15 tweelaagse stadswoningen en 15 eengezinswoningen.

Heb je interesse in één van deze nieuwbouwprojecten en wil je inzicht in je financiële mogelijkheden, maak dan een afspraak bij De Hypotheker Amsterdam Bijlmerdreef.

Een nieuwbouwwoning kopen

Koop je een nieuwbouwwoning dan ben je zeker van goede isolatie, een energiezuinige installatie en modern sanitair. Ook kun je het huis en de tuin helemaal naar je eigen smaak inrichten. Soms is het mogelijk om een huis "kaal" te laten opleveren. Dan zijn alleen de muren en de kozijnen aanwezig. De rest moet je zelf naar je eigen voorkeur laten afbouwen. Dit heet casco. 

Je krijgt bij de aankoop van een nieuwbouwwoning te maken met bepaalde extra kosten, zoals voor de aanleg van de tuin en de erfafscheiding. Bij de aankoop van nieuwbouw bedragen de bijkomende kosten gemiddeld 9 procent van de koopprijs van de woning. Je bent eigenaar van je nieuwbouwwoning of van het stuk grond waarop je nieuwbouwwoning zal verrijzen, zodra je de transportakte en de hypotheekakte bij de notaris hebt getekend. 

De Hypotheker helpt je graag!

Heb je interesse in een nieuwbouwwoning in Weesp of Zuidoost? De Hypotheker helpt je graag verder. Maak direct een afspraak met De Hypotheker Bijlmerdreef voor persoonlijk hypotheekadvies. 

Afspraak maken