Bunq
Logo Bunq

Bunq is opgericht in 2012 met als doel de traditionele banksector radicaal te veranderen. Sinds 2014 is Bunq een volwaardige bank die het anders wil doen: volledig online met de bescherming van je geld en privacy voorop. 

Bunq hypotheek

Bij De Hypotheker bieden we nu ook de Bunq Easy Mortgage aan. Bunq Easy Mortgage is onderdeel van de Tulp Group, waaronder ook de labels Tulp Compleet en Tulp Riant vallen.

De Bunq Easy Mortage richt zich met name op jonge mensen die voor het eerst de huizenmarkt betreden. Een Bunq hypotheek is interessant voor starters in de woningmarkt die zoeken in het NHG segment, maar ook bijvoorbeeld voor senioren die hun bestaande hypotheek willen herfinancieren. Ook verduurzamen is belangrijk voor Bunq Easy Mortgage. Er is dan ook de mogelijkheid om de hypotheek tot 106% van de waarde van de woning te verhogen als er energiebesparende maatregelen worden getroffen.

Actuele Bunq rentestanden

Hieronder vind je de actuele rentetarieven van Bunq en kun je direct berekenen wat je maandlasten zouden zijn bij deze tarieven. Ben je benieuwd wat de rentestanden zijn voor andere rentevaste periodes of hypotheeksoorten? Bekijk dan onze rentestanden pagina.

Naar alle hypotheekverstrekkers

Annuïteiten met NHG

10 jaar rentevast

3,79 %
Bereken je maandlasten

Annuïteiten zonder NHG

10 jaar rentevast

4,86 %
Bereken je maandlasten