HollandWoont
HollandWoont Logo

HollandWoont is een label van Conneqt, dat ook de distributie verzorgt voor de labels Hypotrust, IQWOON en Robuust Hypotheken. HollandWoont richt zich op de consument die een hypotheek met NHG wil afsluiten, oversluiten of meeverhuizen. 

HollandWoont Hypotheek

HollandWoont richt zich, zoals de naam al zegt, vooral op de Nederlandse markt. Het label wil zich onderscheiden door binnen het NHG-segment beter aan te sluiten bij de (acceptatie)voorwaarden van NHG. De verschillende mogelijkheden zorgen ervoor dat de HollandWoont Hypotheek interessant is voor meerdere doelgroepen. Zo kunnen starters op de woningmarkt bijvoorbeeld gebruik maken van een perspectiefverklaring. Bij senioren getoetst op werkelijke lasten, wat zorgt voor verruimde mogelijkheden voor mensen die vanaf hun pensioendatum een hypotheek willen aangaan. 

Actuele HollandWoont rentestanden

Hieronder vind je de actuele rentetarieven van HollandWoont en kun je direct berekenen wat je maandlasten zouden zijn bij deze tarieven. Ben je benieuwd wat de rentestanden zijn voor andere rentevaste periodes of hypotheeksoorten? Bekijk dan onze rentestanden pagina.

Naar alle hypotheekverstrekkers

Annuïteiten met NHG

10 jaar rentevast

1,02 %
Bereken je maandlasten