SKP HQ
SKP HQ logo

Onder de naam Solide Koers Programma heeft De Hypotheker een pakket van producten op het gebied van hypotheken, beleggen en verzekeren geïntroduceerd. Alle bestanddelen van het pakket kunnen afzonderlijk worden gesloten. Het is dus mogelijk om een plan samen te stellen zonder hypotheek.

Drie hypotheekvormen

Klanten kunnen kiezen uit drie hypotheekvormen, gefinancierd door ABP Hypotheken: een leven-, een beleggings- en een aflossingsvrije hypotheek. De hypotheekvormen kunnen zowel zelfstandig als in combinatie met elkaar worden gesloten. Verder kan worden gekozen uit zes beleggingsfondsen van Robeco, maar het is ook mogelijk om zelf een portefeuille samen te stellen. Ook heeft de klant de keuze uit een aantal verzekeringen. In totaal zijn zeven productcombinaties mogelijk.

Actuele SKP HQ rentestanden

Hieronder vind je de actuele rentetarieven van SKP HQ en kun je direct berekenen wat je maandlasten zouden zijn bij deze tarieven. Ben je benieuwd wat de rentestanden zijn voor andere rentevaste periodes of hypotheeksoorten? Bekijk dan onze rentestanden pagina.

Naar alle hypotheekverstrekkers

Annuïteiten met NHG

10 jaar rentevast

2,84 %
Bereken je maandlasten

Annuïteiten zonder NHG

10 jaar rentevast

3,64 %
Bereken je maandlasten