Home Campagne

Hypotheekadviseur in Havelte

Wil je een woning kopen in Havelte of ben je nieuwsgierig naar je mogelijkheden als woningbezitter? Bij De Hypotheker helpen we je met hypotheekadvies en andere financiële zaken. We begrijpen dat de stap naar een eigen woning een belangrijke beslissing is en we zijn er om je hierin te begeleiden. In een vrijblijvend gesprek met één van onze hypotheekadviseurs brengen we jouw financiële situatie in kaart en zetten we de mogelijkheden voor je op een rijtje. We nodigen je graag uit in onze vestiging in Steenwijk; het eerste gesprek is altijd op onze kosten.

 

Afspraak maken

 

J8a2311 Contentlaag Samen Resized

Echt onafhankelijk advies

Bij De Hypotheker staan we voor onafhankelijk hypotheekadvies. We zetten altijd het belang van onze klanten voorop. We vergelijken hypotheekopties van meer dan 40 banken en geldverstrekkers, waaronder jouw eigen bank. Hierdoor bieden we de meest uitgebreide keuze uit hypotheekverstrekkers. Na een grondige vergelijking selecteren we de hypotheek met de gunstigste voorwaarden en de laagste maandelijkse lasten. Zo ben je ervan verzekerd dat je de beste deal krijgt voor jouw persoonlijke situatie.

Een hypotheek bij De Hypotheker

Het afsluiten van een hypotheek doe je niet dagelijks. Je wil van te voren weten waar je aan toe bent en wat je kunt verwachten.

  • Het eerste gesprek is altijd kosteloos
  • Écht onafhankelijk advies: wij vergelijken meer dan 40 aanbieders 
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Advies op maat door ervaren hypotheekadviseurs
  • Alle financiële zaken onder 1 dak
  • De zekerheid van de beste hypotheek voor jouw persoonlijke situatie
  • Complete afwikkeling: van offerte tot het afsluiten van de hypotheek
  • Met ruim 180 vestigingen zitten we altijd bij je in de buurt, ook in Giethoorn

Bij De Hypotheker Steenwijk begrijpen we dat elke situatie uniek is. We nemen de tijd om naar je wensen en mogelijkheden te luisteren en zorgen ervoor dat je met vertrouwen jouw volgende stap zet.

Maak een afspraak

Wil je een afspraak inplannen om je hypotheekmogelijkheden te bespreken? We zijn er voor jou, of je nu de voorkeur geeft aan een persoonlijk gesprek, telefonisch overleg, of een videovergadering via Skype, Facetime, of Microsoft Teams. Neem contact op met De Hypotheker Steenwijk en ontdek hoe we je kunnen helpen.

Afspraak maken