Home Campagne

Krijg hypotheekadvies in Loon

Overweeg je de aankoop van een woning in Loon of ben je benieuwd naar jouw financiële mogelijkheden als toekomstig huiseigenaar? Het team van De Hypotheker Assen staat klaar om je te helpen met deskundig hypotheek- en financieel advies. Wij begrijpen dat de beslissing om een eigen woning te kopen een belangrijke stap is en we zijn er om jou door dit proces te leiden. In een vrijblijvend gesprek met één van onze hypotheekadviseurs brengen we jouw huidige financiële situatie in kaart en zetten we alle mogelijkheden voor jou op een rijtje. We nodigen je graag uit voor een persoonlijk gesprek in onze vestiging in Assen en het goede nieuws is: het eerste gesprek is altijd op onze kosten.

J8a2311 Contentlaag Samen Resized

De persoonlijke aanpak van onze hypotheekadviseurs

Bij De Hypotheker kan je rekenen op een persoonlijke aanpak. We gaan te werk door eerst jouw financiële situatie en wensen in kaart te brengen. Dit doen we zodat wij deze kunnen afzetten tegen de hypotheekmogelijkheden van wel 40 verschillende hypotheekaanbieders. Dit maakt ons onderscheidend en zorgt ervoor dat we jou van een zo duidelijk mogelijk en deskundig hypotheekadvies kunnen voorzien.

Voor persoonlijk hypotheekadvies in Loon ben je bij De Hypotheker Assen dus aan het juiste adres. Onze hypotheekadviseurs kennen de woningmarkt in Assen en die in omliggende plaatsen, zoals Loon, als geen ander. Voor al je vragen met betrekking tot hypotheken ben je van harte welkom in Assen.

Een hypotheek in Loon

Het afsluiten van een hypotheek is niet iets wat je elke dag doet. Je wilt vooraf weten wat je kunt verwachten en waar je aan toe bent. Bij De Hypotheker Assen kun je rekenen op:

  • Een kosteloos eerste gesprek
  • Echt onafhankelijk advies: wij vergelijken meer dan 40 aanbieders
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Advies op maat door ervaren hypotheekadviseurs
  • Alle financiële zaken onder één dak
  • De zekerheid van de beste hypotheek voor jouw persoonlijke situatie
  • Complete afwikkeling: van offerte tot het afsluiten van de hypotheek
  • Met ruim 180 vestigingen zitten we altijd bij je in de buurt, ook in Loon

Bij De Hypotheker Assen weten we dat elke situatie uniek is. We nemen dan ook de tijd om naar jouw wensen te luisteren en zorgen ervoor dat je met vertrouwen de volgende stappen zet.

Maak een afspraak in Assen

Wil je een afspraak plannen om jouw hypotheekmogelijkheden in Loon te bespreken? We staan voor je klaar, of je nu de voorkeur geeft aan een persoonlijk gesprek, telefonisch overleg, of een videovergadering via Skype, Facetime, of Microsoft Teams. Neem contact op met De Hypotheker Assen en ontdek hoe we je kunnen helpen bij het afsluiten van de perfecte hypotheek.

 

Afspraak maken