Home Campagne

Hypotheekadviseur in Rolde

Wil je dé sleutel van jouw droomhuis in Rolde in handen krijgen? Kom dan langs bij de Hypotheker Assen! Het kopen van een huis is een belangrijke beslissing en het financiële gedeelte kan soms ingewikkeld lijken. Dit is waar een hypotheekadviseur van De Hypotheker het verschil maakt. Wij begrijpen dat jouw situatie uniek is, daarom geven wij graag persoonlijk hypotheekadvies. We zetten al onze kennis in om jou een passend advies te geven. Zo weet je altijd waar je aan toe bent!
Hypotheekadvies over woningen in Rolde krijg je bij onze vestiging in Assen. De Hypotheker Assen is gevestigd aan Neptunusplein 1. 

 

Afspraak maken
J8a2311 Contentlaag Samen Resized

Hypotheekadvies van De Hypotheker

Voor eerlijk hypotheekadvies in de omgeving van Rolde kom je naar De Hypotheker Assen. Onze hypotheekadviseurs kijken graag samen met jou naar wat er financieel mogelijk is wanneer je je woning gaat verbouwen of verhuist naar een koopwoning. Samen vinden wij altijd een hypotheek die bij jouw situatie past. Heb je onbeantwoorde vragen over je maandlasten, wil je advies over woonverzekeringen of twijfel je tussen verbouwen of verhuizen? Met dit soort zaken kan je terecht bij De Hypotheker. Omdat we onafhankelijk zijn kunnen we je het beste hypotheekadvies geven op basis van een vergelijking van ruim 40 hypotheekaanbieders. We kijken altijd naar wat voor jou het meest gunstig is!

Wat kan je verwachten van onze hypotheekadvies?

De hypotheekadviseur geeft onafhankelijk hypotheekadvies om voor jou de meest gunstige hypotheek te vinden. Dit maakt ons advies anders dan een hypotheekadvies bij de bank om de hoek. Dit kan je verwachten van hypotheekadvies bij De Hypotheker:

  • Het eerste gesprek is altijd kosteloos
  • Écht onafhankelijk advies: wij vergelijken meer dan 40 aanbieders 
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Advies op maat door ervaren hypotheekadviseurs
  • Alle financiële zaken onder 1 dak
  • De zekerheid van de beste hypotheek voor jouw persoonlijke situatie
  • Complete afwikkeling: van offerte tot het afsluiten van de hypotheek
  • Met ruim 180 vestigingen zitten we altijd bij je in de buurt, ook in Rolde

Maak een afspraak

Wil je een afspraak inplannen om je hypotheekmogelijkheden te bespreken? We zijn er voor jou, of je nu de voorkeur geeft aan een persoonlijk gesprek, telefonisch overleg, of een videovergadering via Skype, Facetime, of Microsoft Teams. Neem contact op met De Hypotheker Assen en ontdek hoe we je kunnen helpen.

Afspraak maken