Home Campagne

Advies over hypotheken in Wierden

Op zoek naar een nieuwe woning in Wierden of ben je als starter juist op zoek naar jouw eerste huis? Dan ben je bij De Hypotheker Almelo aan het juiste adres. Wij bieden jou onafhankelijk hypotheekadvies op een persoonlijke en betrokken wijze. Tijdens een vrijblijvende kennismaking bespreken we allereerst jouw situatie en wensen zodat je na het gesprek direct weet wat de mogelijkheden zijn en op welke wijze wij jou kunnen helpen.

J8a2311 Contentlaag Samen Resized

Deskundige en persoonlijke begeleiding

Wanneer je beslist om een (nieuw) huis te kopen komt er veel op je af wat natuurlijk soms zorgt voor wat spanning. Een onafhankelijke hypotheekadviseur aan je zijde kan daarom erg prettig zijn zodat je daar al je vragen en mogelijke onzekerheden mee kan bespreken. Zo krijg je advies voor welke hypotheekvorm je het beste kan gaan, voor welke periode je de hypotheekrente vast zet en zetten we natuurlijk op een rij hoe de samenstelling van je hypotheek eruit zal zien. Samen zetten we de eerste stap richting je droomhuis in Wierden.

Onafhankelijk hypotheekadvies in Wierden

Een hypotheek afsluiten via De Hypotheker betekent dat we uiterst zorgvuldig te werk gaan bij het kiezen van de juiste hypotheek voor jou. Als onafhankelijke partij kunnen we meer dan 40 hypotheekverstrekkers, inclusief jouw eigen bank, met elkaar vergelijken. Hierdoor kunnen we een weloverwogen keuze maken uit de beschikbare mogelijkheden, zodat je verzekerd bent van de beste hypotheek die aansluit bij jouw specifieke situatie, zowel nu als in de toekomst.

Gratis kennismakingsgesprek

Wil je eerst simpelweg weten wat er mogelijk is? Maak dan vrijblijvend een afspraak met onze hypotheekadviseur. Tijdens deze gratis kennismaking bekijken we samen jouw financiële situatie en de beschikbare mogelijkheden. Natuurlijk is er tijdens dit gesprek ook ruimte om vragen te stellen en dieper in te gaan op het advies en de beschikbare mogelijkheden zodat jij direct weet waar je aan toe bent. 

Plan direct online een afspraak

Maak via de onderstaande button direct online een afspraak en we heten je graag binnenkort welkom bij ons op kantoor. Nadat we jou bericht hebben ontvangen krijg je uiterlijk binnen 1 werkdag een reactie van ons.

 

Afspraak maken