Sponsoring

De Hypotheker helpt mensen met het kopen van hun droomhuis. Daarnaast vinden we het belangrijk om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Sponsoring biedt ons die mogelijkheid.

Nldoet6

Jazeker! De Hypotheker sponsort het Oranje Fonds!

De Hypotheker sponsort het Oranje Fonds! Het Oranje Fonds vindt dat iedereen ertoe doet en zet zich daarom in voor een samenleving waarin iedereen mee kan doen en niemand er alleen voor staat. Een betrokken samenleving, waarin we zorgen voor elkaar, mensen gelijke kansen hebben en zich verbonden voelen met de buurt. Vanuit de overtuiging dat we het sámen moeten doen werkt het Oranje Fonds hieraan met sociaal initiatiefnemers en partners zoals De Hypotheker.

Themapartnerschap ‘Zorgen voor elkaar’

De Hypotheker zal samen met het Oranje Fonds invulling geven aan het thema ‘Zorgen voor elkaar’. Dit partnerschap steunt projecten voor kwetsbare mensen die door veelal informele (of vrijwillige) zorg weer kunnen meedoen in de samenleving. Deze vrijwillige zorg maakt meedoen naar vermogen mogelijk, vermindert eenzaamheid, wordt het welzijn en de kwaliteit van leven vergroot en ontvangen mensen ondersteuning dichtbij huis.

Sandra Jetten, directeur Oranje Fonds: ‘‘Iedereen in onze samenleving doet ertoe, maar helaas ervaart niet iedereen dat. Niet iedereen heeft mensen om zich heen om op terug te vallen wanneer dat nodig is. Wij geloven dat we er samen voor kunnen zorgen dat mensen er niet alleen voor hoeven te staan en dat ze weer mee kunnen doen in de maatschappij. Daarom zijn we blij dat we kunnen samenwerken met organisaties die deze overtuiging delen.”

Lokale sponsoring 

Ook op lokaal niveau wordt er gesponsord, zoals bij de lokale sportclubs of evenementen. Wil je meer informatie over een lokale samenwerking? Neem dan contact op met een vestiging bij jou in de buurt.