Sponsoring

De Hypotheker helpt mensen met het kopen van hun droomhuis. Daarnaast vinden we het belangrijk om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Sponsoring biedt ons die mogelijkheid.

De Hypothekers Associatie sponsort de LINDA.foundation, een initiatief om Nederlandse (alleenstaande) ouders die in financiële nood verkeren te ondersteunen. Ook op lokaal niveau wordt er gesponsord, zoals bij de lokale sportclubs of evenementen. Wil je meer informatie over een lokale samenwerking? Neem dan contact op met een vestiging bij jou in de buurt.

 

LINDA. Foundation

In december 2014 heeft De Hypothekers Associatie vanwege het dertigjarig jubileum besloten om een goed doel te sponsoren. Er is gekozen voor de LINDA.foundation, waarbij we het hele jaar onder de noemer ‘Wie jarig is, trakteert’ met zowel landelijke als lokale activiteiten een mooi bedrag hebben ingezameld voor minderbedeelde gezinnen met kinderen. De LINDA.foundation sluit goed aan bij De Hypotheker, door kinderen in een financieel benarde situatie weer wat meer ‘thuis’ te laten voelen.

De sponsoring met de LINDA.foundation is sinds 2014 doorgezet. Hierbij hebben zowel alle vestigingen als het hoofkantoor van De Hypotheker bijgedragen. Enkele andere activiteiten in samenwerking met de LINDA.foundation waren: