Provincie Utrecht

Er zijn 15 resultaten.

Hypotheekadviseur in Utrecht

Van Nieuwegein tot Maarssen: met 15 vestigingen door heel Utrecht is er altijd een vestiging van De Hypotheker bij jou in de buurt. Ben je op zoek naar hypotheekadvies of wil je weten wat er in jouw situatie mogelijk is, bijvoorbeeld hoeveel je kunt lenen? Maak eens geheel vrijblijvend een afspraak bij een van onze vestigingen in Utrecht. Kijk hierboven waar in Utrecht je ons allemaal kunt vinden. Dan zien we je graag verschijnen bij een vestiging in jouw buurt.

Woning kopen in Utrecht

Droom jij van een woning in het prachtige Utrechtse landschap of juist in de stad? Of woon je er al en wil je nooit meer weg, maar wel verhuizen naar een ander stukje Utrecht? Wat jouw situatie ook is, er komt altijd veel op je af. Van het zoeken van jouw droomhuis tot het rondkrijgen van de hypotheek. Voor die hypotheek ben je bij De Hypotheker in Utrecht aan het juiste adres.

Onafhankelijk hypotheekadvies

De Hypotheker is volledig onafhankelijk. Wij zijn dus niet gebonden aan een of slechts een paar banken. Dat is fijn, want daardoor kunnen onze hypotheekadviseurs ruim 40 aanbieders voor jou vergelijken en de allerbeste voor jou kiezen. Samen bekijken we jouw financiƫle situatie en bepalen we welke aanbieder daar het beste bij past. Zo ben jij verzekerd van een hypotheek die perfect aansluit op jouw situatie en wensen.

Hypotheek oversluiten en meenemen

Heb je al een hypotheek en wil je die oversluiten? Of wil je jouw lage hypotheekrente meenemen naar een nieuwe woning? Onze hypotheekadviseurs denken graag met je mee. We nemen jouw huidige hypotheek onder de loep en bekijken wat er mogelijk is en wat voor jou het voordeligste is.

Verbouwen of verduurzamen

Verduurzamen wordt voor steeds meer woningeigenaren een belangrijk punt. Helaas zijn verduurzamingsopties niet gratis. Maar er is veel mogelijk. Onze hypotheekadviseurs denken ook heel graag met je mee als het gaat over het financieren van verduurzamingsmaatregelen. Van zonnepanelen tot warmtepompen.