Actueel Terug naar actueel

Zorgeloos overstappen

Met de kosteloze overstapservice stap je zonder zorgen over naar een andere energieleverancier. Nadat je een nieuwe energieleverancier hebt gekozen, zorgen wij ervoor dat je overstap goed wordt geregeld.

 

Stap 1: vergelijk en stap over
Vergelijk de beste energie-aanbiedingen en kies hieruit jouw nieuwe leverancier.  

 

Stap 2: je hebt 14 dagen bedenktijd
Na aanmelding ontvang je de bevestiging van de overeenkomst, de actuele tarieven en de voorwaarden van je nieuwe energieleverancier. Je hebt nu een bedenkperiode van 14 dagen. Binnen deze periode kan je nog afzien van het contract.

 

Stap 3: je oude contract wordt opgezegd
Je nieuwe energieleverancier controleert de looptijd van je huidige energiecontract en beëindigt deze voor je. Tijdens deze periode loopt je stroomvoorziening gewoon door.

 

Stap 4: je geeft je meterstanden door
Na de bedenktijd ontvang je een meterstandenkaart die je ingevuld terug stuurt. Je oude energieleverancier gebruikt deze gegevens voor de eindafrekening. En je nieuwe energieleverancier gebruikt de meterstanden om het nieuwe termijnbedrag vast te stellen.

 

Stap 5: je bent overgestapt
Zodra de overstap is geregeld, ontvang je een brief met startdatum van je contract van je nieuwe energieleverancier. Tussen je aanmelding en de levering zit ongeveer 4 tot 6 weken.

 

 

 

Maandelijkse updates ontvangen over de woningmarkt?

Dank u. U bent nu ingeschreven voor de nieuwsbrief.

Er is iets fout gegaan.