21-6-2019

Twee zwagers kopen samen De Hypotheker Voorburg

Twee zwagers, namelijk Mark Hessel en Klaas Ozinga, allebei al jaren werkzaam bij De Hypotheker, hebben samen een winkel overgenomen in Voorburg. De vrouwen van deze twee mannen zijn zussen van elkaar en de heren kennen elkaar dan ook erg goed.

Vanaf 1 juni 2019 mogen Mark en Klaas zich officieel eigenaren van De Hypotheker Voorburg noemen. Zij hebben de winkel overgenomen van Marcel Soek, die eigenaar blijft van twee andere vestigingen: Den Haag Koninginnegracht en Den Haag Stadhuis.

Goede contacten

De zwagers werken al jaren nauw met elkaar samen en zien elkaar privé ook veel. Mark werkt al acht jaar bij De Hypotheker en Klaas zo'n vier jaar. Ze hebben een winkel met veel potentie gekocht: de vestiging heeft in de loop der jaren een mooie portefeuille opgebouwd en daarnaast ook goede contacten met een makelaar, notaris en taxateurs. 

Ruimere openingstijden

Daarnaast willen de mannen zich meer gaan richten op woonverzekeringen en willen ze de winkel vaker openen in de avonden en in het weekend, om zo klanten beter van dienst te kunnen zijn. Ook zijn ze bezig met een verbouwing die eind juli klaar zal zijn. 

Nieuwsgierig geworden? Je bent altijd welkom om een kijkje te komen nemen in Voorburg!