Actueel Nieuws

De Hypotheker en Hyarchis zijn door hernieuwde samenwerking klaar voor online toekomst

De Hypotheker en Hyarchis hebben besloten opnieuw met elkaar te gaan samenwerken. Beiden zijn al jaren koploper in de Nederlandse hypotheekmarkt op het gebied van software en advies. Door de jaren heen hebben zij hun dienstverlening rondom hypotheekadvies vrijwel volledig gedigitaliseerd. Hiermee zijn De Hypotheker en Hyarchis klaar voor de online toekomst.

Zowel De Hypotheker als Hyarchis hebben in de afgelopen jaren een omvangrijke transformatie ingezet die nu verder wordt doorgevoerd. De Hypotheker ontwikkelt zich naar een omnichannel dienstverlener en Hyarchis bevindt zich in de transitie van een traditionele on-premises document management-leverancier naar een cloud-based data management-leverancier. De Hypotheker gaat HDM Cloud (Hyarchis Document Management) opnieuw een plek in haar systeemlandschap geven, waarbij gebruiksgemak vooropstaat. Het implementatie- en migratieproject is in volle gang en wordt vanwege de coronacrisis volledig online voortgezet met teams in Nederland, Portugal en Litouwen.


Marktleiders bundelen krachten

André van der Doelen, CEO van Hyarchis: “In deze bijzondere tijd is het belangrijk om de krachten te bundelen. Het werken op afstand biedt uitdagingen die we samen met De Hypotheker en met vol vertrouwen aangaan.”

Jasper Cuijten, directeur business development van De Hypotheker: ‘We zijn blij om wederom met Hyarchis in zee te gaan. Hyarchis heeft een uitstekende reputatie en is een toonaangevende partij in documentbeheer. Zo kunnen wij onze adviseurs nog meer gebruikersgemak bieden.”