Blog Blog

Verbouwen en verduurzamen: het verhaal van Patrick

Patrick en zijn gezin wilden graag hun huis verbouwen en namen contact op met De Hypotheker. Tijdens de gesprekken met de adviseur kwam naar voren dat ze ook graag wilden verduurzamen. Ze hebben o.a. gekozen voor triple glas, dakisolatie en zonnepanelen. Met als doel: de maandelijkse energielasten verlagen.

DHA Logo Zonder Redactie De Hypotheker
Leestijd: 5 min
Laatste update 05/12/2022
Patrick Verduurzamen

"Als je ergens 16 jaar woont, dan wil je op gegeven moment wel weer wat nieuws: nieuwe keuken, nieuwe vloer. Dat was de reden dat we contact hebben opgenomen met De Hypotheker. Tijdens die gesprekken kwamen er hele andere aspecten naar boven, waaronder verduurzamen" vertelt Patrick. 

"Omdat het zo moeilijk is om in te schatten wat de toekomst gaat brengen met bepaalde vaste lasten, hebben we ook besloten te verduurzamen."


Verbouwen én verduurzamen ineen

Als je van plan bent om je huis te verbouwen, dan kan het heel handig zijn om direct de mogelijkheden om te verduurzamen te onderzoeken. Want verduurzamen is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee.

Ben je benieuwd of verduurzamen voor jou ook interessant kan zijn? Kom dan eens vrijblijvend langs bij één van onze hypotheekadviseurs.

Lees meer over verduurzamen

 

 


Bekijk de video Patrick

Hoe Patrick en zijn gezin het verbouwen en verduurzamen hebben aangepakt en hoe De Hypotheker hen daarbij geholpen heeft, vertelt Patrick in de video.