Is jouw hypotheek nog up-to-date?

Kom langs bij De Hypotheker

Veel mensen die al een tijdje een koophuis hebben weten niet meer precies hoe het zit met hun hypotheek. Wat voor soort hypotheek was het ook alweer, hoe hoog was de rente en hoe lang de rentevaste periode? En dat is niet zo gek, want het wereldje van hypotheken is best ingewikkeld.

Toch is het fijn om weer even opgefrist te worden over je hypotheek. Ondertussen is er vast een hoop veranderd in je leven. Wellicht moet je hypotheek hierop aangepast worden. En misschien kun je wel geld besparen op je maandlasten! 

 

Plan je Up-to-date Date arrow_forwardWat kan De Hypotheker voor je betekenen?

De Hypotheker heeft nu de Hypotheek Up-to-date Date. Ook als je je hypotheek niet via De Hypotheker hebt afgesloten, ben je welkom.

Tijdens een kosteloos intakegesprek brengen we voor je in kaart wat de stand van zaken is rondom je hypotheek. Dat biedt duidelijkheid en zekerheid. Ook informeren we je over de mogelijkheden om je hypotheek aan te passen, wanneer dat gunstig is. 

✔ Het eerste gesprek is voor onze rekening en altijd vrijblijvend

✔ Wij geven 100% onafhankelijk advies voor jouw persoonlijke situatie

✔ Er is altijd een vestiging bij jou in de buurt

Wat kun je zelf doen?

Heb je je hypotheek niet afgesloten via De Hypotheker? Zorg er dan voor dat je alle hypotheekgegevens meeneemt naar het gesprek. De adviseur heeft dan snel en makkelijk inzicht in jouw informatie zodat hij je van een goed advies kan voorzien.

Heb je nog vragen? Mail ze ons gerust. We komen zo snel mogelijk bij je terug. Je kunt ook chatten met onze adviseurs. Er verschijnt vanzelf een chatscherm als er een medewerker beschikbaar is (van maandag tot en met zaterdag van 8:00 tot 22:00 uur en op zondag van 9:00 tot 22:00).

Wil jij met ons daten?

Maak een afspraak voor een vrijblijvend eerste gesprek, zodat jij weer helemaal up-to-date bent over jouw hypotheek.

Plan je date arrow_forward