Hypotheekadviseur: onafhankelijk hypotheekadvies

Een huis kopen is een erg spannend proces. Als je eenmaal je droomhuis gevonden hebt, wil je het liefst alles zo snel mogelijk regelen. Hierbij komen natuurlijk veel vragen naar boven. De grootste vragen gaan vaak over het afsluiten van de hypotheek.

 

De Hypotheker Foto S Onafhankelijk Logo 2

Keuze uit de beste deals van alle aanbieders

Maak een afspraak

Wat doet een hypotheekadviseur?

Wat voor hypotheek past het best bij jouw persoonlijke woonsituatie? Is het verstandig om je hypotheek over te sluiten? Kan je boetevrij aflossen? Deze en alle andere vragen over je hypotheek kun je stellen aan een hypotheekadviseur.

Een hypotheekadviseur is een financieel adviseur die jou begeleidt bij het aanvragen of aanpassen van je hypotheek. Hij of zij brengt jouw persoonlijke situatie in kaart, neemt de verschillende mogelijkheden met je door en begeleidt de aanvraag. Het enige dat jij hoeft te doen, is de juiste documenten aan te leveren.

Onafhankelijk advies

De Hypotheker biedt onafhankelijk advies om voor jou de meest rendabele hypotheek te vinden. Dit maakt ons advies anders dan een hypotheekadvies bij je bank. Wij bekijken namelijk niet alleen het aanbod van jouw bank maar ook die van alle andere Nederlandse banken en nog meer hypotheekverstrekkers.

Onze adviseurs zijn ervaren en beschikken over alle vereiste certificaten. Hierdoor ben je verzekerd van een kwalitatief hypotheekadvies. 

Wat kan je verwachten van een gesprek met een hypotheekadviseur van De Hypotheker?

  • Het eerste gesprek is altijd kosteloos
  • Echt onafhankelijk advies: onze adviseurs vergelijken meer dan 40 aanbieders
  • Zeker weten dat je de beste hypotheek voor jouw persoonlijke situatie hebt
  • Complete afwikkeling, van offerte tot het afsluiten van de hypotheek

Zijn de advieskosten voor mijn hypotheek aftrekbaar?

Jazeker! De kosten voor hypotheekadvies zijn aftrekbaar van de inkomstenbelasting. Let op: als je een hypotheekadvies hebt gehad, maar afziet van de hypotheek, zijn de kosten niet aftrekbaar. 

Ben jij klaar voor je eerste afspraak?

Ga langs bij een hypotheekadviseur bij jou in de buurt.

Afspraak maken

 

Wil je eerst zelf berekenen hoeveel je kunt lenen? Gebruik onze handige rekentool. 

 

Maximale hypotheek berekenen