Nieuwbouw Delft en Pijnacker in 2024

Benieuwd naar alle verschillende nieuwbouwprojecten in Delft en Pijnacker in 2024? De Hypotheker Delft en De Hypotheker Pijnacker helpen je graag bij het vinden van nieuwbouwwoningen of nieuwbouwappartementen in Delft en Pijnacker.

 

We vertellen je graag meer over wat er allemaal komt kijken bij het kopen van een nieuwbouwwoning of nieuwbouwappartement. Maak een afspraak of download ons formulier 'Financieringscheck'. Misschien kom je wel in aanmerking voor een nieuwbouw certificaat!

Hypotheker9443 1

Download ons formulier 'Financieringscheck'

Download het formulier 'Financieringscheck' en vul deze in. Stuur het ingevulde formulier terug naar onze vestiging per e-mail ([email protected] of [email protected]). Onze adviseurs beoordelen op basis van je antwoorden of je in aanmerking komt voor een nieuwbouw certificaat en nodigen je vervolgens uit voor een vrijblijvend en kosteloos gesprek. Dit nieuwbouw certificaat kun je gebruiken voor de inschrijving van nieuwbouw. 

Financieringscheck

 

Liever zelf een afspraak maken? 

Afspraak maken bij De Hypotheker Delft Afspraak maken bij De Hypotheker Pijnacker

Nieuwbouw 2024 Delft en Pijnacker

Momenteel zijn er verschillende nieuwbouwprojecten in Delft en Pijnacker. We lichten graag vijf interessante nieuwbouwprojecten in Delft en Pijnacker voor je uit. Benieuwd naar alle nieuwbouwprojecten? Scroll verder.

Grasbuurt Delft (1)
Arrow

1. Grasbuurt fase 3c | Delft

Grasbuurt 3 is de laatste fase van Grasbuurt en ligt aan zuid-oostkant van Schoemaker Plantage. Hier woon je omringd door bestaand groen en water. Vanaf jouw woning sta je binnen enkele minuten midden in het park en kunnen kinderen heerlijk spelen bij het speeltuintje dichtbij.

 

Financieringscheck

2. Nieuwe Haven Delft | Delft

Nieuwe Haven Delft wordt een toekomstige plek voor wonen, werken, groen en prachtig aan het water. Een unieke mix van mensen, bewoners, bezoekers en ondernemers  maken van Nieuwe Haven een dynamisch stukje stad aan het water, naast de TU. Hier is het nooit saai, nooit stil: hier ben je midden in het leven. Hier komen ongeveer 350 woonkansen met veel variatie. Eengezinswoningen, woonwerk-combinaties, appartementen en studentenwoningen. Voor iedereen een prachtige thuishaven.

 

Financieringscheck
Nieuwe Haven Delft
Arrow
Vertico Delft
Arrow

3. Vertico | Delft

Vertico is een opvallend project op een mooie locatie nabij het centrum van Delft. Een adembenemend uitzicht op de Nieuwe Gracht aan de voorzijde en een achterzijde grenzend aan de gemeenschappelijke binnentuin; een oase van rust. Dit alles in een groene en duurzame wijk liggend aan het nieuwe Van Leeuwenhoekpark. 

 

Financieringscheck

4. Tuindershof fase 1b | Pijnacker

Als je na een lange dag werken de wijk inrijdt, voel je het direct. Dit is fijn thuiskomen! Spelende kinderen, de buren kletsen even bij in de voortuin en de geur van bloemen hangt in de lucht. Hier woon je in een groene en duurzame woonwijk met de gemoedelijke, dorpse sfeer zoals je die kent van het oude Pijnacker. In Tuindershof woon je in sfeervolle straatjes, aan groene lanen, aan de Meander of samen op een erf.

 

Financieringscheck
Tuindershof Pijnacker
Arrow
Kiem Knoest Pijnacker
Arrow

5. Kiem Knoest | Pijnacker

Maak kennis met Knoest, een onderdeel van het project Kiem in Pijnacker.
Knoest bestaat uit 29 circulaire appartementen in een houten gebouw. Slim ontworpen met optimaal (her)gebruik van materialen. Een nieuwe eigenzinnige plek voor mensen die weloverwogen willen wonen.

 

Financieringscheck

Benieuwd naar alle nieuwbouwprojecten in Delft en Pijnacker?

Nieuwbouwprojecten Delft 2024

Nieuwbouwprojecten Pijnacker 2024

Het Hypotheker Certificaat

Wist je dat het Hypotheker Certificaat ervoor zorgt dat je duidelijkheid hebt over hoeveel je maximaal kunt lenen? Zo weet jij waar je aan toe bent en de verkoper van jouw droomhuis ook!

 

Je gaat in gesprek met één van onze adviseurs, waardoor de adviseur inzicht krijgt in jouw persoonlijke (financiële) situatie. Hiervoor dien je ook wat documenten (digitaal) aan te leveren, zoals een recente salarisstrook en een overzicht van eventuele lopende leningen.

Aan de hand van de verkregen informatie stelt de adviseur het Hypotheker Certificaat op. Hierop staat jouw maximale hypotheek aangegeven. Met dit certificaat kun je aantonen dat je je goed hebt voorbereid op de mogelijkheden tot het verkrijgen van een hypotheek. Hierdoor heeft de verkoper meer zekerheid dat jij als koper de financiering rond krijgt. Maak een afspraak met één van onze adviseurs voordat je gaat praten met een makelaar.

Onafhankelijk hypotheekadvies bij De Hypotheker

De hypotheekadviseur geeft onafhankelijk hypotheekadvies om voor jou de meest rendabele hypotheek te vinden. Dit maakt ons advies anders dan een hypotheekadvies bij je bank. Wij bekijken namelijk niet alleen het aanbod van jouw bank maar ook die van alle andere Nederlandse banken en nog meer hypotheekverstrekkers.