Home Campagne

Nieuwbouwappartement in De Beurs in Lisse? De Hypotheker helpt je bij de financiering!

Zie je jezelf al wonen in een mooi nieuwbouwappartement in De Beurs in Lisse centrum? De Hypotheker legt je graag uit wat er allemaal bij het kopen van een nieuwbouwwoning komt kijken. Ook vertellen we graag meer over De Starterslening en het Hypotheker Certificaat. Maak direct een afspraak bij De Hypotheker Lisse voor persoonlijk hypotheekadvies. 

Nieuwbouwproject De Beurs in Lisse

Bijzonder fijn wonen in De Beurs, de beste deal in Lisse centrum! Op deze plek was ooit café/restaurant “De Beurs” gevestigd. De beurs was het trefpunt van bollenhandelaren, die na een bezoek aan de Hobaho (bollenveilinghal), daar nog onder een genot van een borreltje de deals van de dag kwamen bespreken. In die tijd dat de haven nog open lag, legden daar tijdens de feestweek ook kermisexploitanten hun boten aan om hun attracties verder te vervoeren naar het kermisterrein, het land achter het beroemde en in 1971 gesloopte etablissement De Witte Zwaan aan het Vierkant.

Op deze centrale plek, te midden van alle voorzieningen, worden binnenkort 20 betaalbare koop- en 9 sociale huur appartementen gerealiseerd. De Beurs is ontworpen als een compact en veilig huis. Het tijdloze ontwerp, de warme kleuren, geveltextuur en speels variërende gevels met balkons geven De Beurs een eigen gezicht dat zich naadloos voegt in de architectuur van het Lisse centrum. De duurzame en comfortabele appartementen in “De Beurs” zijn volledig gasloos, uitgerust met de meest moderne en energiezuinige installaties en uiteraard uitstekend geïsoleerd. 

Afspraak maken

 

Starterslening gemeente Lisse

De Starterslening is een aanvullende lening op je reguliere hypotheek voor je eerste koophuis. Deze lening kan het verschil overbruggen tussen de prijs van de woning en je maximale hypotheek. Het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting Nederlandse Gemeenten (SVn) is verantwoordelijk voor deze Startersleningen.

De gemeente Lisse heeft een ruime Starterslening regeling welke gebruikt kan worden i.v.m. een aankoop in dit project. De hypotheekadviseurs van De Hypotheker in Lisse kunnen veel meer vertellen over de Starterslening en de financiële gevolgen. Zij zijn op de hoogte van de voorwaarden van de Starterslening en of je in aanmerking hiervoor kan komen.

Het Hypotheker Certificaat

Als je van plan bent een huis te kopen, dan wil je daar natuurlijk goed voorbereid aan beginnen. Het Hypotheker Certificaat zorgt ervoor dat je duidelijkheid hebt over hoeveel je maximaal kunt lenen. Zo weet jij waar je aan toe bent en de verkoper van jouw droomhuis ook.

Ons Hypotheker Certificaat is een perfecte aanvulling op je inschrijving voor een appartement in De Beurs! 

Afspraak maken

Een nieuwbouwwoning kopen

Koop je een nieuwbouwwoning dan ben je zeker van goede isolatie, een energiezuinige installatie en modern sanitair. Soms is het mogelijk om een appartement "kaal" te laten opleveren. Dan zijn alleen de muren en de kozijnen aanwezig. De rest moet je zelf naar je eigen voorkeur laten afbouwen. Dit heet casco. 

Je krijgt bij de aankoop van een nieuwbouwwoning te maken met bepaalde extra kosten. Bij de aankoop van nieuwbouw bedragen de bijkomende kosten gemiddeld 9 procent van de koopprijs van de woning. Je bent eigenaar van je nieuwbouwwoning of van het stuk grond waarop je nieuwbouwwoning zal verrijzen, zodra je de transportakte en de hypotheekakte bij de notaris hebt getekend. 

De Hypotheker helpt je graag!

Heb je interesse in een nieuwbouwappartement in De Beurs in Lisse? De Hypotheker helpt je graag verder. Maak direct een afspraak met De Hypotheker Lisse voor persoonlijk hypotheekadvies. 

Afspraak maken