Home Campagne

Heb je interesse in nieuwbouwproject Weespersluis Lanenrijk 2B3 ZUID?

Vul het aanvraagformulier in en maak met ons Certificaat meer kans op een woning in nieuwbouwproject Weespersluis Lanenrijk 2B3 ZUID. Vraag nu het certificaat aan bij De Hypotheker Amsterdam Bijlmerdreef

 

Financieringscheck
J8a1572 Social Media

Vakkundig en onafhankelijk advies 

Zie je jezelf al wonen in de mooie nieuwbouwwoning in Weespersluis Lanenrijk 2B3 ZUID? Om een goede kans te maken op één van de woningen, moet je financiële situatie natuurlijk in orde zijn. Om je kans op een woning te verhogen, kun je bij ons een nieuwbouw certificaat aanvragen. De adviseurs van De Hypotheker Amsterdam Bijlmerdreef je hier graag mee. 

Hoe werkt het?

Download het aanvraagformulier op deze pagina en vul deze in. Stuur het ingevulde formulier terug naar onze vestiging via de mail ([email protected]. Onze adviseurs beoordelen op basis van je antwoorden of je in aanmerking komt voor het nieuwbouw certificaat en nodigen je vervolgens uit voor een vrijblijvend en kosteloos gesprek. 

Download nu het formulier en stuur het zo snel mogelijk naar ons via de mail. 

Financieringscheck

Een nieuwbouwwoning kopen: hoe zit dat?

Koop je een nieuwbouwwoning? Dan ben je zeker van goede isolatie, een energiezuinige installatie en modern sanitair. Ook kun je het huis en de tuin helemaal naar je eigen smaak inrichten. 

Een hypotheek bij een nieuwbouwwoning werkt net iets anders dan bij bestaande bouw. Onze adviseurs kunnen je hier alles over vertellen. Nu al meer weten? Bekijk onze pagina over nieuwbouwwoningen en je hypotheek.

Nieuwbouwproject Weespersluis Lanenrijk 2B3 ZUID

Lanenrijk 2B3 ZUID is onderdeel van de nieuwbouwwijk Weespersluis net buiten de stad, maar met alle gemakken in de buurt. Het project bestaat uit een zeer gevarieerd aanbod aan moderne woningen in een klassiek jasje. Van ruime villa's tot singlewoningen.