Bij De Hypotheker kunnen we financiële risico's van je overnemen

Als klant op de woningmarkt is het vandaag de dag een hele uitdaging om je droomwoning te vinden en als je die gevonden hebt, ben je niet de enige gegadigde die de woning wilt kopen. Hoe zorg je ervoor dat jij als koper eruit springt en het beste bod doet? Hoeveel moet je overbieden? Welke zekerheden moet ik inbouwen om verantwoord een bod te doen? Bij De Hypotheker kunnen we alle financiële risico’s van je overnemen, zodat je een bod zonder voorbehoud van financiering kunt uitbrengen.

Stefan Sterken, hypotheekadviseur van De Hypotheker Emmen Stefan Sterken | Franchisenemer De Hypotheker Emmen
Leestijd: 3 min
Laatste update 14/03/2024
Afbeelding Bieden Met Zekerheid

Hoe lastig is het om zelf te bepalen wat een goed bod is op een woning, waar veel belangstelling voor is. Voordat je op zoek gaat naar een woning, is het belangrijk om te weten wat je kunt lenen en misschien nog wel belangrijker, wat je wilt lenen. Zodra je dat inzichtelijk hebt, kun je op zoek naar je droomwoning. 
Vanuit je omgeving heb je inmiddels wellicht al vernomen, dat voor de populaire woningen overbieden de norm is.


Je wilt wel een bod doen op een woning die je erg mooi vindt, maar je hebt ook nog even je spaarrekening gecheckt. Een royale overbieding is dan wel een risico, want stel dat de woning het niet waard is, dan moet je alles boven de marktwaarde van de woning zelf betalen van je spaargeld. Dan toch maar een bod onder voorbehoud van financiering?


De kans is dan groot dat een ander de woning kan kopen, omdat die een beter bod heeft gedaan zonder voorbehoud van financiering. 

 

Wellicht is Bieden met Zekerheid dan iets voor jou. Hiermee wordt het financiële risico overgenomen door een verzekering, waarmee je het bedrag van 10% van de aankoopprijs, dat je aan de verkoper moet betalen als je de financiering van je droomhuis onverhoopt niet rond krijgt, verzekerd. 
Wij beoordelen jouw huidige financiële situatie en gaan in gesprek over welk bedrag jij maandelijks wilt en kunt betalen voor een woning. We maken een oriënterende hypotheekberekening, zodat bepaald kan worden welke biedingsruimte er is. Tevens zorgen we voor een waardebepaling van de woning die je graag wilt kopen. 

“Tevens zorgen we voor een waardebepaling van de woning”
Stefan Sterken
Stefan Sterken, hypotheekadviseur van De Hypotheker Emmen

Je ontvangt een certificaat waarmee je dan een beter bod kunt uitbrengen op je droomwoning. Wil je ook een beter bod uitbrengen? Plan een afspraak bij ons op kantoor. 

 

Afspraak maken